Читател на "Петел" разказа свой сън за Росен! Крие се в...

07.01.2018 / 11:07 25

Изключитено любопитен сигнал изпрати нашият читател от Монтанско Мирослав Рангелов: "Здравейте. Не познавам местността, но снощи сънувах изненадващ за мен сън, че търсеният убиец се укрива в някаква пещера. Сънувах и други сънища и изведнъж това се появи. Възможно е, тъй като всеки ден чета и слушам новини около случилото се, затова и да съм сънувал този сън. Все пак реших да ви споделя"

Мирослав посочи, че и преди е имал сънища, които са се сбъдвали в детайли и затова им отдава такова значение. Случвало се е да сънува предварително цялото си ежедневие в ден със Слънчево затъмнение.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
Mercenary (преди 5 години)
Рейтинг: 47466 | Одобрение: 11156
Напълно съгласен с теб, Бахуре!Конкуренция нямаш!Но и пазар също!;)
9
0
UFO (преди 5 години)
Рейтинг: 543 | Одобрение: 268
До (АБЕ) Това сърбене не е на добре , веднага щом прочетох съобщението хвърлих три вратни паржоли на скарата за да видя какво ще покажат налях и руйно червено вино от старото ми буре и видях само и единствено че вашият проблем се дължи на очаквана Времена промяна на времето в следващите няколко седмици .Няма от какво да се притеснявате спете спокойно между другото днес е един слънчев и прекрасен ден може да излезите на лов за свежа плът и времено да намалите напрежението в тазовата област.Лек и успешен ден от мен Звездите ми говорят вселената е с вас !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама