Читател пред "Петел": "Срам за варненци, новия тротоар пред ХЕИ е пълен абсурд, по-крив тротоар няма. Представете си булеварда какъв ще бъде"

28.03.2018 / 13:18 46

Снимки: Читател

Читател на "Петел" се свърза с нас, за да изрази възмущението си относно новоизградения тротоар пред ХЕИ, където в момента строят и разширението на булевард "Васил Левски". Ето какво написа той:

"Здравейте, пиша Ви по повод изграждането на новият булевард "Васил Левски". Днес минах пред сградата на "ХЕИ", на новия тротоар, който е изключително криво изграден. Видимо е крив и самият бордюр е отделен от асфалта на места. Също по архитектурния план е посочено "паваж", а не асфалтирана настилка. Не може толкова скъп проект, да бъде изграден толкова некачествено. Това са пари на всички данъкоплатци. Срамота.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
17
5
squeezer (преди 6 години)
Рейтинг: 8711 | Одобрение: 3201
80млн.за какво то южното платно си е изградено в по-голямата част от строежа и дори да платят отчуждените имоти с тези пари,пак си е много.............а относно тротоара нямам думи.....................
7
55
khm (преди 6 години)
Рейтинг: 43161 | Одобрение: 16296
Ами читателя като има претенции да запретне ръкави и да го направи сам. Стига вопли за простотии. Път ще има, тротоар сигурно също ще има. Предполагам, че ще има и велоалея за ония педераси с впитите клинчета. Да приключват по-бързо, че аман с тия ремонти, луди станахме в града. Дреме ми, че щял да бъде крив, да отварят там пътя и да кротнем малко, че не се живее само в задръствания.
37
7
666 (преди 6 години)
Рейтинг: 22043 | Одобрение: 6033
Кое не му е завършено?!? От страната на платното асфалта е наравно с бордюра. Няма как още да се асфалтира. А и тротоар с асфалт...тъпня! Не че ползвам де ама... А най-важното...изпълнителя: Хидрострой...какво очаквате?!? Перфектно изпълнение ли? Три дни след откриването, това дълго чакано от нас съръжение ще е като онова нещо дето му викат АМ Черно море...чак смях ме хваща Ухилен Ухилен Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама