Читател предупреждава: Ул. „Никола Вапцаров“ отново ще пропадне, и то скоро! Кърпят я всеки месец (снимки)

20.03.2017 / 16:03 7

Във Варна има много малко улици, за които да се получават толкова чести сигнали за дупки, колкото ул. „Никола Вапцаров“. Кърпенето се извършва буквално всеки месец, но заради течове, пътното платно продължава да пропада отново и отново.

Ето какво написа по този повод нашият читател:

„Улицата е като лунен пейзаж... Колите карат на слалом и това е така след ремонт миналата година. След ремонта закърпиха всичко и то ежемесечно пропада. Вземат се мерки чак след пропадане на кола или когато Вие дойдете и напишете статия. В месеца веднъж асфалта пропада. Идват пълнят и пак“, пише варненецът, който като мнозина се чуди кога на улицата ще има основен ремонт.

Течовете създават проблеми и в съседните вътрешните улици на ж.к. „Чайка“, видя репортер на „Петел“. Там кратерите са още по- дълбоки, а и явно на никого не хрумва да ги запълни.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Чайка (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Проблемите с улицата започнаха след като изкопаха всичко за поставяне на тръби за неработещата тласкателна станция в двора на Морско училище. Тогава вместо да направят цялостен ремонт на улицата след голямото копане, предпочетоха само леко да запълнят дупката и асфалтират само изкопания ров. От тогава до сега улицата пропада почти ежемесечно, дупките са навсякъде... В последните няколко години трафика по нея сериозно се увеличи и е доста проблематично да се движите на слалом около дупките. Пропускам да отбележа и невероятното паркиране по тротоари и градинки от "Спортистите" на зала Черно море. Много е важно като отиваш да спортуваш да паркираш ако може вътре в залата и да бягаш около колата. А за инфо, на 100 м навътре в квартала има чудесни паркинги, на които обикновено има и места. Та всичките дупки по улицата, коли и изпогазени градинки придават особен чар на района...
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Гадовете от бензиностанцията повалиха няколко от прекрасните дървета, неадекватната "озеленителна" фирма към община Варна осакати колкото можа останалите. Когато вали дъжд, по платното е РЕКА, а по тротоарите не може да се ходи защото колите те окъпват. по протежение на 300 метра има ДВЕ отводнителни шахти, и то вечно задръстени. Пълна простотия и безхаберие. 
2
1
блин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Ужасно състояние, и това е в може би най-красивия (все-още) район на града. Ако почнем да добавяме други подобни улици, няма да стигне мастилото, г-да!
2
1
squeezer (преди 1 годинa)
Рейтинг: 8021 | Одобрение: 2971
защо се случва толкова често тази улица да пропада и ремонтира,защо след като имаше цялостен подземен ремонт неотдавна,нека нужните институции се самосезират,къде потънаха средствата за цялостния ремонт,защото преасфалтиране така и не видяхме...............................само кърпежи,ето го и резултата
2
2
Коста (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Прокуратурата и общината пак спът зимен сън.
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
LI4NO SE OBADIH NA PETAR GARBUZOV OT OB6TINA VARNA, ZA DA GO UVEDOMQ ZA VYZMOWNOSTTA DA SE POPRAVI EDNOVREMENNO OTTO4NATA KANALIZACIQ. TOJ NE VZE NIKAKVI MERKI. VINATA ZA SEGA6NOTO SYSTOQNIE NA ULICATA E Li4NO NEGOVA I TRQBVA DA PLATI REMONTITE OT DWOBA SI.
7
2
БАЙ ХОЙ (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
КОЙ , С КОЯ ФИРМА ПРАВИ РЕМОНТА ! НЕ ПРОСТО РЕМОНТ , ЗАТВОРИХА ЦЯЛАТА УЛИЦА  ЗА ДА ПОДМЕНЯТ И РЕМОНТИРАТ ВСИЧКО В ПРОБЛЕМНИЯ УЧАСТЪК И   Ц Я Л О С Т Н О  П Р Е А С Ф А Л Т И Р А Н Е !!!! ТА КОЙ ОТКРАДНА ПАРИТЕ ????
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама