Читателка: Това е в центъра на Варна и стои от месец! Кой трябва да го изчисти? (снимки)

05.11.2018 / 20:14 10

Читателка на "Петел" се свърза с нас, за да изкаже възмущението си от положението в центъра на града. Ето какво написа тя:

"Кой трябва да почиства боклука около казаните? Сметопочистващата фирма или метачките...Това е от близо месец, както се казва до центъра на Варна-Колелото!И проблема не е само в боклука. Хубаво събориха незаконните къщи, заради пътя, който строят около Максуда..., но жителите плъзнаха из цяла Варна и това е резултата. Като са свикнали да хвърлят всичко в дерето сега казаните са им нещо непонятно...Кой ще почисти тревната площ? Да не говорим, че точно там е неподходящо място за 2 казана...Те,това е Варна!", коментира тя.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
3
Mercenary (преди 5 месеца)
Рейтинг: 37046 | Одобрение: 12081
Така е, кхм. Но за "полубожествата" квартируващи в центъра, кварталите са гета ... Малоумници.
4
1
khm (преди 5 месеца)
Рейтинг: 44705 | Одобрение: 18310
Читателката явно живее с грешното убеждение, че щом живее в "центъра на Варна" е нещо привилегирована. Ми изсели се бе, маце, аз живея в кварталите и сутрин като минава камиона хората си чистят И около казаните. Много старателно даже.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама