Човекът Кръпка от Варна: Клошар в Морската столица впечатлява с уникалното си облекло (снимки)

01.07.2016 / 17:09 7

Хората рядко забелязват клошарите. Виждаме ги, но бързо обръщаме глава на другата страна, сякаш предпочитаме просто да се правим, че бедността и мизерията не съществуват, сякаш ще изчезнат завинаги, ако не са ни пред очите. Понякога дори се правим, че изпадналите до най-ниското ниво на обществото не са хора, забравяме, че и те като всеки един от нас, са уникални личности. Понякога обаче те намират начини да ни го припомнят, нарочно или несъзнателно – преценете сами.

Един от за съжаление не малкото клошари във Варна впечатлява с уникалното си облекло, което е създал със собствените си ръце. Неговите панталони, яки и раница са покрити с толкова много кръпки, че първоначалната им основа и материя просто не личат. Явно човекът предпочита да нашива единствените си дрехи отново и отново, вместо да ги сменя, макар че в контейнерите по варненските улици често се изхвърля всякакво облекло. Така той се движи по улиците като един ходещ пачуърк, както биха се изразили дизайнерите.

Като се има предвид, че за много знаменити моделиери стремежа за оригиналност е по-важен от това дрехата да изглежда нормално, нищо чудно някой да открадне идеята от варненския Човек Кръпка и да натрупа състояние от това.

За съжаление, това едва ли ще промени живота на клошаря, който и в най-големите жеги ходи с нахлупена качулка на якето, за да се изолира възможно най-много от околния свят и хората. Хора, от които едва ли е видял нещо особено добро в живота си.

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
USA (преди 4 години)
Рейтинг: 1334 | Одобрение: -551
Уникално облекло??Керкенези,ще ви го доведем само за 10 минути в офиса!Жив модератор няма да остане!Този наркоман,вони на мърша от 5 метра!да ви имам новините!
2
11
xXx (преди 4 години)
Рейтинг: 31617 | Одобрение: 12527
Този както го гледате хич не е клошар, цялото му облекло е комуфлаш, за да привлича внимание към себе си и да изглежда като клошар. Но всъщност е заможен човек на който това му е хоби. Ще се учудите какви хора има който всъщност са богати с бизнеси но се правят на бедни и дори клошари. Този така както го гледате никога няма да го видите да извади телефон и да говори по него, така както правят много други "клошари" от ромски произход.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама