Д-р Антония Първанова: Политикът е всеядно животно винаги за собствен интерес

25.10.2021 / 22:30 4

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Политиците се намесват некомпетентно във всяка криза, за да натрупат дивиденти, каза във Вечерното шоу на Слави Трифонов д-р Антония Първанова: 

"Въпросът е кой се ползва от тази ситуация в момента, или тя е организирана от различен център на интереси, а всички останали се възползват?! Нима само тази криза ни показва как политиците се възползват? Нима не се възползват от стачкуващи майки на деца с увреждания, или когато има недостатъчно лекарства, когато има ниско заплщане, нима не се възползват?! Политикът е всеядно животно, винаги в собствен интерес. Много малко се случва политиците да реагират адекватно преди събитията да са обществено значителни. 

За много дълъг период от време не се обръщаше внимание на състоянието на здравните кадри. Не се става лекар за една две години, нито специалист." - допълни гостенката. Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
3
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 225156 | Одобрение: 20631
Радо.....как откъде....? От Околовръстното разбира се.....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
1
Радостин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 27647 | Одобрение: 2637
Това велико откритие го видяхме. Като напълнят затворите с крадливи, нищоправещи политици , може и да има подобрение в нашия живот като работещи данъкоплатци. Откъде ще си намерим некрадливи, работещи за благото на народа политици ???
Нека има справедливост !
0
10
СИК2 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 241 | Одобрение: -2374
Чоче, на кой му пука> Ще си имане НАША териротия! И ще има.... ами неваксинирани ,,,ше снасят
1
1
Чичкото (преди 2 месеца)
Рейтинг: 54014 | Одобрение: 3324
Нищо ново под лънцето Всеки щам на Ковид 19 е употребяван от политиците по тяхно усмотрение В началото от леките се разболяваха Тази мода вече премина Стана опасно Нека да умират другите Тези със или без ваксина Все тая Важното е далаверата да тече и плановете да се осъществяват Целта оправдава средствата Две седмици до целта Колко хора няма да доживеят този ден На кого ли му пука за това Нали
Истината преди всичко

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама