Д-р Емилова: Спазвайте това, което Петър Дънов ни завеща, и след 10 дни ще сте други!

01.08.2018 / 23:27 2

Петър Дънов остави режим, с който може бързо да се отслабне и да се пречисти целият организъм!

Хранителният режим за отслабване на Петър Дънов има страхотни резултати и това се потвърждава от д-р Емилова. Тя разкрива, че само за 10 дни с този режим е възможно човек да получи чисто нов организъм.

С този начин на хранене и главно чрез това, което се забърква всяка вечер, човек може да отслабне драстично, но без да губи своята енергия. Напротив, той даже ще се прочисти.

Това, което трябва да се направи първо, е да се поставят 100 гр. жито в термос и да се напълни догоре с вряла вода. Затваряте го и го оставяте така цяла нощ.

На сутринта изпивате напитката, но прецедена. Това става на гладно. Житните зрънца обаче се запазват. Разделяте си ги на три порции за целия ден.

Това представлява всяко едно ваше хранене в продължение на 10 дни. Към житото могат да се добавят само 3 лъж. мед, 2 лимона, 3 ябълки и 9 ореха. Разпределяте си ги равномерно в порциите.

Така наречената “житна вода” може да не се пие чиста, а леко подсладена с мед и с добавка малко лимон. Така се превръща в една чудесна напитка за отслабване.

“Този режим на хранене е измислен от Петър Дънов и трябва да се спазва 10 дни. Може след първите няколко дни да изпитате известен дискомфорт, но това трябва изобщо да не ви плаши. Просто организмът ви започва да се приспособява към новия режим и да се детоксикира.” – споделя д-р Емилова.

Храните, които се консумират, са полезни сами по себе си. Орехите влияят страхотно на мозъка, медът стабилизира имунитета, а ябълките засилват храносмилането.

Това е един чудесен начин не само да отслабнете, но и да засилите своето здраве. За 10 дни ще сте свалили поне 5 кг. и ще се чувствате по-добре.

След края на режима организмът трябва да бъде захранен с т. нар. “ангелска супа”. В нея има моркови, лук, кагданоз и картофи. В първия ден след режима яжте само от нея.

 

zdravno.net

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Киро (преди 5 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Доктор Емилова е измамник. Не й вярвайте. Питайте персонала в ресторанта на "Слънчев ден", където започна някога. Наивниците нагъваха треволяци в едната зала, а тя си плюскаше ( извинявам се за израза) пържоли скрито от тях. Навремето имаше един разкошен югославски филм "Посебан третман" ( особен подход) с участието на големия Люба Тадич. Д-р Емилова е същата.
1
6
PLAMEN IVANOV (преди 5 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
I Danov i Emilia sa moshenici pliuskashti kiufteta
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама