Д-р Емилова: Спазвайте това, което Петър Дънов ни завеща, и след 10 дни ще сте други!

01.08.2018 / 23:27 2

Петър Дънов остави режим, с който може бързо да се отслабне и да се пречисти целият организъм!

Хранителният режим за отслабване на Петър Дънов има страхотни резултати и това се потвърждава от д-р Емилова. Тя разкрива, че само за 10 дни с този режим е възможно човек да получи чисто нов организъм.

С този начин на хранене и главно чрез това, което се забърква всяка вечер, човек може да отслабне драстично, но без да губи своята енергия. Напротив, той даже ще се прочисти.

Това, което трябва да се направи първо, е да се поставят 100 гр. жито в термос и да се напълни догоре с вряла вода. Затваряте го и го оставяте така цяла нощ.

На сутринта изпивате напитката, но прецедена. Това става на гладно. Житните зрънца обаче се запазват. Разделяте си ги на три порции за целия ден.

Това представлява всяко едно ваше хранене в продължение на 10 дни. Към житото могат да се добавят само 3 лъж. мед, 2 лимона, 3 ябълки и 9 ореха. Разпределяте си ги равномерно в порциите.

Така наречената “житна вода” може да не се пие чиста, а леко подсладена с мед и с добавка малко лимон. Така се превръща в една чудесна напитка за отслабване.

“Този режим на хранене е измислен от Петър Дънов и трябва да се спазва 10 дни. Може след първите няколко дни да изпитате известен дискомфорт, но това трябва изобщо да не ви плаши. Просто организмът ви започва да се приспособява към новия режим и да се детоксикира.” – споделя д-р Емилова.

Храните, които се консумират, са полезни сами по себе си. Орехите влияят страхотно на мозъка, медът стабилизира имунитета, а ябълките засилват храносмилането.

Това е един чудесен начин не само да отслабнете, но и да засилите своето здраве. За 10 дни ще сте свалили поне 5 кг. и ще се чувствате по-добре.

След края на режима организмът трябва да бъде захранен с т. нар. “ангелска супа”. В нея има моркови, лук, кагданоз и картофи. В първия ден след режима яжте само от нея.

 

zdravno.netЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама