Д-р Кацаров: ЕК да се засрами от това, което прави със зелените паспорти

18.03.2021 / 11:34 2

Кадър Телевизия 7/8

Д-р Стойчо Кацаров нападна остро най-голямата европейска институция. ЕК трябва да се засрами от това, което прави със зелените паспорти, каза д-р Стойчо Кацаров, ръководител на Центъра за защита правата в здравеопазването.

Това са чувствителни лични данни за здравето, какво пиете като лекарства, от какво боледувате. Това решение дерогира договора за свободно движение в ЕС. Защо, за да отидем в Солун ще е нужен зелен паспорт, а до Бургас не? Защо трябва да предпазваме гърците, а не нашите сънародници в Бургас, започна с въпросите пред бТВ Кацаров.

Паспортите са класически случай на непряка дискриминация. Ваксинираните не разпространяват вируса. Вижте противоречието, до юни трябва да се ваксинира 75% от населението. Защо са зелени визи, след като населението ще се ваксинира? Защо не осигурим ваксина за цялото население и да отпаднат ограниченията, запита Кацаров. Според него решението е масово ваксиниране и тогава нуждата от зелен паспорт ще отпадне, пише факти.бг.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
айки (преди 3 години)
Рейтинг: 24200 | Одобрение: 7685
оная със стиснатите юмруци да се гръмне с тия паспорти.....изверги....
2
0
vladimir (преди 3 години)
Рейтинг: 3330 | Одобрение: 700
Нужен е на изродите,защото да има къде да пишат,като те боцкат всяка година(пък може и два пъти на година) или поне докато ни редуцират

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама