Д-р Ненков: Имам ферма в София и изнасям черен дроб за Норвегия
Редактор: Юлия Георгиева, кадри Нова тв
В първия епизод на новия сезон от "Черешката на тортата" главен готвач е анестезиологът д-р Мирослав Ненков.
Лекар съм. Анестезиолог. Аз от онези, които приспиват пациентите преди операция и се надявам да се събудат по-късно. Имам ферма за животни, с която издържам моето семейство. Продавам черни дробове от риби за пастет. При едно от международните преброявания вкъщи идва преброител и ми задава някакви страховити въпроси. Единият от тях беше имам ли животни. И аз казах, че имам ферма. И тя жената се опули, защото нали каква ферма в София. Аз й показах аквариума с рибките и й казах, че изнасям черен дроб за Норвегия. Пошегувах се разбира се. Ама се получи добре, смее се докторът.
_%20351x%20573.png)
Моята концепция за вечерята в "Черешката на тортата" е да направя това, което бих направил, ако ми идват приятели на гости. Предвидил съм да омеся хляб с моите две ръце, ще направя модихфицирано капрезе, а за предястие ще направя български боб от Смилян по родопска рецепта, а не от онзи - китайския. Ще сготвя телешко с картофено пюре и паста от люти чушки. А десертът е тиквеник, коментира лекарят.
_%20380x%20610.png)
Много добра идея. Стегнато и от душа, коментира шеф Манчев.
Д-р Мирослав Ненков в края на вечерта, изпълнена със смях и докторски хумор, събра 38 точки. Две точки по-малко от максималния резултат, заради личните очаквания на гостите и заради личния им вкус към лука.
За реклама в "Петел" на цена от 60 лв без ДДС/30,68€ на ПР публикация пишете на info@petel.bg
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!
Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

3
1
