ДФК "Шампиони" приема деца за тренировки по футбол

07.10.2021 / 10:20 0

Снимка: ДФК "Шампиони"

ДФК “Шампиони” набира деца за тренировки по футбол, които ще се провеждат на изкуствените игрища на стадион „Спартак“.

Клубът записва деца, родени през 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 и 2015 година, които искат да бъдат част от неговото голямо семейство.

„Шампиони“ предлага на децата и техните родители всичко необходимо, за да може те да се чувстват добре и по този начин спокойно да изразяват себе си в любимата игра.

Тренировките са съобразени с възрастта на децата и техните умения, като целта е всяко дете да се чувства пълноценно и да идва с желание на заниманията.

Графикът на всяка възрастова група е направен максимално удобен, предвид ежедневиeто на родителите и учебните дейности на децата.

В ДФК “Шампиони” тренират деца от 6 до 13 годишна възраст, които участват редовно в различните местни първенства и турнири, организирани от БФС, както и в редица силни турнири в цяла България. Всяко дете получава и екипировка на клуба, която изгражда у тях чувството за принадлежност и отборен дух.

ДФК “Шампиони” продължава записването на деца във всички възрасти и за тренировки в новия спортен комплекс във „Владиславово“, както и в Тринити парк.

---

За контакти:

Информация и записвания: тел. 0896 611 8983 ( Петър Кръстев)

Сайт: http://dfk-shampioni.com

Фейсбук: ДФК „Шампиони“

 

*РекламаПроверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама