ДПС активист и лидерът на ГЕРБ в Белица в кървав инцидент на пътя

06.12.2014 / 15:36 2

Опасен екшън се разиграл посред нощ вчера в Белица, когато е получен сигнал за блъснат човек, съобщава Struma.com. Блъснатият пешеходец според сигнала бил кумашинът на заместник - кмета на Белица Карамфил Джембазки, активистът на ДПС Юсуф Жульов. В момента Жульов е в болница с порезна рана на крака и комоцио. Шофьорът, който го блъснал, бил лидерът на ГЕРБ в Белица Иван Стойчев, пише "24 часа". 

„Около 22 часа чух зверски удари по автомобила ми, паркиран пред нас. Показах се на прозореца и видях да се отдалечава джип, който познавам. Беше джипът на Жульов. И понеже отдавна аз и семейството ми сме подложени на непрекъснат тормоз от страна на Жульов и кликата около него, той е кумашин на местния заместник - кмет, признавам, уплаших се за детето си, което бе в местността Семково. Веднага излязох и тръгнах след джипа. Видях го спрян пред къщата на майката на Жульов. Спрях, за да го попитам какви ги върши и защо чупи колата ми. В този момент усетих, че някой хвърли камък по автомобила ми. Слязох много спешно. И тогава Жульов буквално излетя от къщата на майка си, въоръжен с брадва. Замахна да ме удари, наведох се инстинктивно и той се претърколи по ската, който се намира до къщата. Минути по-късно пристигна полиция, която извиках и приятели на Жульов, които системно заплашват хората в района. Има интереси, които нагазвам. Боря се в защита на населението и срещу страха от кликата около Жульов. Съвсем категорично заявявам, вероятно има висш полицай зад гърба на групата, която тормози мен и семейството ми, който ги пази”, каза Стойчев, който е бивш футболист и треньор на Пирин.

„Излязох от дома на майка си снощи около 22.30 часа и Стойчев буквално ме помете с колата си пред очите на майка ми и баба ми. Наизлязоха съседи и са ме прибрали вътре на леглото, това е. Събудих се в болница. Стойчев непрекъснато тормози мюсюлманското население и ромите в Белица. Има лошо отношение към хората и непрекъснато се заяжда, така че това не му е за първи път", разказа от болничното легло Жульов, който има разкъсна рана и комоцио.

Случаят изправи на крака и полицията в Разлог. В търсене на истината полицаите започнаха разследване на кървавия инцидент. Лидерът на ГЕРБ Стойчев е категоричен, че въпросът не е на база етноси и няма никакво етническо напрежение, а просто хората около Жульов се чувстват засегнати, тъй като Стойчев погазвал интересите им. /"ПЕТЕЛ"

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
krasko (преди 5 години)
Рейтинг: 7724 | Одобрение: 2719
войната се прехвъри на пътя......дали това не е началото на нещо по-сериозно ?
0
2
teodor999 (преди 5 години)
Рейтинг: 7651 | Одобрение: -549
Лошо,лошо....

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама