Да инсталираме ли Betway app или да играем през мобилна версия

22.03.2022 / 08:30 1

Причините за увеличаващия се интерес към онлайн букмейкърите са много. Те предлагат специални бонуси на всички клиенти, удостояват ги с атрактивни коефициенти и осигуряват разнообразни маркети за залог. Но най-важното им предимство е свързано с улеснения достъп поради наличието на функционални сайтове и безплатни мобилни приложения. Ще намерите най-популярната апликация BetWay App в Nostrabet и ще научите повече за нейните спецификации. Специалисти в областта на технологиите Ви разясняват стъпките за теглене и колко често се налага актуализиране на софтуера.

 

Как се залага през мобилна версия + основни предимства

Подобно на основните конкуренти, които отдавна се изявяват на родния пазар, Бетуей предоставя мобилен сайт за отдалечени залози. Той има адаптивен дизайн, който му позволява да се приспособява към таблети и телефони с различни размери на дисплея. Наслаждавате се на добра визия и оптимална графика, без да са затруднени достъпите до раздели и бутони.

След като посетите официалния уебсайт на оператора през смартфон, системата ще Ви пренасочи автоматично към портативната версия. Тя притежава сходен интерфейс на настолния сайт и предоставя същата гама от услуги.

Водещи са спортните залози в Betway Mobile, които пристигат от над 30 дисциплини. Създавате талоните за броени секунди чрез електронния фиш и ги контролирате чрез опцията Cash Out. За всеобщо улеснение, букмейкърът предлага пряко предаване на мачове и Bet Builder за прави колонки с маркети от един двубой.

 

Как се инсталира приложението на Betway

Компанията осигурява апликации за двете най-популярни операционни системи в света – iOS и Android OS. Те не се различават нито по външен вид, нито по функционалности, така че всеки потребител ще се сдобие с достъп до спорта и онлайн казиното.

Ако сте собственик на iPad или iPhone, свалете софтуера на BetWay от App Store. Изтеглянето и инсталацията се извършват с един клик, за по-малко от минута. Освен това в магазина на Apple ще научите кои версии поддържат програмата (iOS 12.0+) и каква е нужната свободна памет. В секция “Коментари” ще прочетете отзивите на клиентите, които вече са свалили приложението, и ще научите каква оценка му дават.

Притежателите на устройства с Андроид имат малко по-сложна задача. Първо, трябва да посетят официалния уебсайт на оператора, където ще открият линк за изтегляне на файла. Следва да коригират настройките за сигурност на телефона и да позволят инсталиране на приложения от други източници. Ако вече сте изпълнили тези изисквания, следвайте стъпките за инсталация и до 60 секунди ще получите икона за директен вход на работния плот.

 

Какви са препоръките на специалистите

Експертите съветват да изтеглите мобилното приложение на Betway.bg, ако смартфонът Ви отговаря на нужните условия. Благодарение на него ще получите незабавен достъп до платформата и ще залагате бързо за броени секунди. Освен това апликацията изразходва по-малко мобилни данни и запазва логин сесията за продължителен период от време.

Ако притежавате устройство с друга операционна система или нямате достатъчно памет, посетете мобилния сайт. Той съдържа всичко нужно за една спокойна и пълноценна игра. Не заема памет и не се нуждае от постоянни актуализации, което е в плюс на потребителите.

* публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
уйчо (преди 2 години)
Рейтинг: 90493 | Одобрение: 633
Реклами като тази и други от сорта "И си караш колата и си харчиш парите" са показателни какъв е таргета и колко му е акъла на масовката в бг. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама