Да помогнем на децата с аутизъм! Те са уникални!

08.11.2019 / 16:26 0

На 1юни 2019г. отвори врати Център за Социална Рехабилитация и Интеграция „Живот под дъгата“ за деца с разстройства в аутистичния спектър. Той бе изграден, оборудван и обзаведен само с доброволни вноски и дарения: строителни материали, PVCдограма, осветителни тела, климатици, подови настилки, маси, бюра, столове, компютърна техника и др., за което сме благодарни на всички наши дарители, приятели и симпатизанти на каузата ни.

Центърът е първият във Варна и четвъртият в България(2 в София и 1 в Плевен) за деца с разстройства в аутистичния спектър. Асоциация „Да съхраним жената“ администрира и управлява тази почасова социална услуга по договор с Община Варна.

Споделяме с Вас необходимостта от специализирани учебни и дидактически материали, от финансови средства за закупуване на система „монтесори“, за учебни екскурзии, за терапевтичен лагер през ваканциите. За нормалното обслужване и функциониране на детския център е необходим микробус или леко моторно превозно средство.

Заповядайте при нас! Ще се радваме да Ви посрещнем и да Ви запознаем с нашите специални възпитаници, с техните възможности и потребности. Благодарим Ви!

Уважаеми дами и господа, скъпи съграждани, Разчитаме на Вашата подкрепа и добротворство! Предварително Ви благодарим!

За повече информация на тел.: 052/ 600 137, моб.: 0895/770120 Лице за контакт: Д-р Йорданка Ненчева- Председател Поля Златилова- Управител, тел.: 0878309137 www.woman-bg.bg; E-mail: women_asg@abv.bg

Парични дарения може да се преведат по банкова сметка: Банка ДСК ЕАД BIC: STSABGSF; IBAN: BG82STSA93000005872546 Асоциация “Да съхраним жената” за Център за Социална Рехабилитация и Интеграция „Живот под дъгата“ за деца с разстройства в аутистичния спектър. Предоставят се договори за дарения, приемо– предавателни протоколи и т.н.

Хуманитарната кауза ще успее с Ваша помощ!"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама