Дани Димитрова е русата полицайка

24.08.2021 / 10:12 13

Кадър Отровното трио

Дани Димитрова е русата полицайка, която рита съборени младежи зад колоните на МС.

Четирима различни съдии от Административен съд София-град приемат, че безспорно е доказана вината на полицаите, които получиха символични наказания след проверка на МВР за упражнено полицейско насилие спрямо протестиращи на 10 юли 2020 г. Досега бе известно името само на един от служителите на реда - Андон Андонов.

В хода на разследването на казуса станаха известни имената и на другите трима полицаи.

Освен Андонов, със забрана за повишаване в длъжност за 1 година е младши инспектор Стоян Стоименов, който е бил старши полицай в 01 група към отдел „Специализирани полицейски сили за опазване и възстановяване на обществения ред“ при СДВР, съобщава в. Сега в свой материал.

Той претендира, че наказанието му е наложено при допуснати съществени нарушения на административно-процесуалните правила и в противоречие с материално-правните норми и с целта на закона, тъй като не става ясно какво точно нарушение е било извършено и не е посочена самоличността на лицето, по отношение на което е използвана физическа сила.

С по-леко дисциплинарно наказание "порицание" е младши инспектор Али Алиев, полицай в „Специализирани полицейски сили за опазване и възстановяване на обществения ред“ - СДВР.

Той също твърди, че в заповедта за санкцията му не става ясно спрямо кое лице е употребил неправомерно физическа сила и това не само ограничава правото му на защита, но и възпрепятства съда за разкрие действителната фактическа обстановка по случая.

"Порицание" за същия срок е получила и Дани Димитрова, която твърди, че не е била надлежно уведомена за започналото срещу нея дисциплинарно производство и не е получила на покана за даване на писмени обяснения, с което са нарушени административните правила, допълва в. Сега.

Съдът обаче я опровергава, като посочва изрично, че Димитрова лично е подписала поканата да даде писмени обяснения, но тя не го е сторила в срок.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
4
Кака Слонка (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
Защо не е уволнена? Ако бяхме нормална държава, досега тази да се подвизава на дъното я на Копринка на Искър, ама уви не сме, в Боковистан сме 
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!
2
4
12321 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 27356 | Одобрение: 6756
LM  не го бият, него го ... уважават. По няколко пъти...
1
5
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 56268 | Одобрение: -27357
Един път съм ходил в махалата по петко напетов надолу и в дясно по тесните улички търсих един мангал да го бия, че закачал някаква приятелка на улицата, мангалите бяха отзивчиви и ми показаха дори къде е къщата на тоя индивид. Стана така, че цялата рода беше там, като им казах, за какво го търся и че искам да му плясна няколко шамара, бащата и чичото скочиха да го бият вместо мен. За какви полиции говориш, ти мангалите за страшни ли ги мислиш, всичките са насрани от всякъде, защото не знаят от къде, какво ще им дойде на главата.
2
1
nimfa1925 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16467 | Одобрение: 3637
Сега тази русата гювендия трябва тези които ги е била да и се изредят отзад и после един месец да не може да седне!
4444444
5
5
Звезди (преди 1 годинa)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
LM 🤷‍♂️  Спокойно. Има време да ти натрошат кокалите. Ей тъй, превантивно. 
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!
3
3
:) (преди 1 годинa)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Е, излез, разходи се, ще видиш ;) Иди в някоя махла, напсвувай един мангал, обади се на ченгеларите и стой и гледай кога ще дойдат. ;) 
1
5
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 56268 | Одобрение: -27357
усмивката е расъл в саксия като стайно цвете е...Ухилен
6
4
:) (преди 1 годинa)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Хахах , смешнико, ченгетата от край време бият само тези, които НЕ им или не могат да им отвърнат. Ченгелар при мутри видя ли си? Ченгелар при цигани видял ли си? Ченгелар при масов бой видял ли си? Не си - щото са осрани до шия, страхливи мишкари . Няма да ги видиш и тия да ловят бежанци, щото като излезе един с брадвата и онова синьо прасе се е посрало. Ама ако види дете да пресича неправлно веднага ще отиде да го пребие или ако види жена да си хвърли фаса - он там с палката да й скучи черапа . Синята свиня бие само там където не могат да му отвърнат или бие само вързани и паднали на земята. Като му подадтъ сигнал да отиде при циганите - 2 часа се бави, скатава се, окрива се по пътя, пристигне като всички са избягали, но все пак мириши на напикано. Ама нека бият - нека да се упражнят върху тебе, с дебелия кол , здраво бой крака, ръце, да ти пруснат главата, от бой, ако може някой орган да извадят , така за спорта .. нали няма проблем, да те пречукат , да не губят форма. Катил! 
1
16
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 70417 | Одобрение: -3473
Браво, Дани, който излиза за развлечение да замеря и псува полицаи, това му се полага. Можеше и още.
2
11
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 56268 | Одобрение: -27357
джендъри като теб най много да си бъркат по дупките УхиленУхиленУхилен
4
5
:) (преди 1 годинa)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Тоз рус, боклук, как ще го набарат някъде и ще й пръснат гъза! То вече от няколко седмици се знае коя и профила й във фейбук намериха хората.. Ще й правят някъде генг-бенг - черни афганци, с рязани пищови! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама