Даниел Смилов разтърси ефира: Възможни са предсрочни избори след европейските. Партньорите, които ГЕРБ са отгледали, лесно ще сменят коня

15.05.2019 / 08:32 6

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Кадър: БТВ

Политологът и специалист по конституционно право Даниел Смилов обяви в „Тази сутрин” по БТВ, че БСП в момента не е показала, че може да промени порочния модел на управление на ГЕРБ. Въпреки това Смилов прогнозира, че са възможни предсрочни избори след европейските.

Ето какво каза Даниел Смилов:

„Моделът на управление в България е порочен, но проблемът е системен. Това, което ме опасява, е че основната опозиционна партия не е показала, че може да го промени. На практика виждаме мълчание по КТБ, къщите за гости, съгласен съм много сериозен проблем, но това е върхът на айсберга. Има много по-дълбоки взаимоотношения, които трябва да бъдат разгледани. Това ми се струва, че ще доведе до известно обезкуражаване на избирателите, отлив от ГЕРБ ще има, но не съм сигурен, че това ще надделее за много гласове на БСП.

Предсрочни избори са възможни след европейските, защото дори с малко БСП да излезе напред, партньорите, които ГЕРБ са си отгледали, лесно ще сменят коня.”Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
44
33
Морски (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19070 | Одобрение: 7080
Кон ли е,магаре ли е,мен не ме интересува..важното е тия крадци,мошеници и бандити да се махат!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама