Даниела Димова получи плакет от Варненската детско-юношеска опера (снимки)

09.10.2018 / 14:37 0

Диригентът Ганчо Ганчев връчи плакет от името на Варненската детско-юношеска опера (ВДЮО)на Даниела Димова, директор на ТМПЦ Варна. Това стана броени минути преди да започне дългоочакваната премиера на мюзикъла „Сън в лятна нощ”. Шедьовърът на Шекспир бе посрещнат с бурни овации от многобройната публика.

Мюзикълът е по музика на Христо Йоцов, който композира партитурата специално за четвъртвековния юбилей на ВДЮО. Либретото и постановката са дело на режисьора Костадин Бандутов.

Гостите на премиерата станаха на крака пред брилянтната игра на възпитаниците на школата при ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр.  Варна. В пиесата участие взеха около 40 таланти от Варненската детско-юношеска опера. Сред тях бяха Янко Станев, Радина Алексиева, Станимир Димитров, Виктор Харалампиев и мн. др.

Реализацията на мюзикъла е резултат от партньорството между Държавна опера Варна, ОДК и фондация „Нова идея”. След представлението Монка Николова, директор на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна излезе на сцената и лично поздрави Ганчо Ганчев за успешната премиера. Николова му поднесе и красив букет с цветя.

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама