Дърводелец: Извънземни ме отвлякоха и ми казаха кога ще свърши светът

12.02.2016 / 11:08 7

Ирландец твърди, че извънземни с конусовидни глави са го отвлекли, докато той се е прибирал от местната кръчма, и са го информирали, че светът ще свърши след 850 години. Тогава „астероид с големината на Мюнстер (провинция в Ирландия) ще се сблъска със Земята”, пише "Блиц".Джери Батълс, пенсиониран дърводелец от Лимерик, твърди още, че създанията са имали „красиви и огромни очи” и са общували с него чрез телепатия. По време на срещата, за която той си спомнил, едва след като палтото му било намерено на покрива на местна болница, инопланетяните му казали „да използва силата”. 

61-годишният мъж споделил пред The Limerick Post, че случката е станала на 26 декември 2001 година. Тогава спуснала се от небето светлина го транспортирала на космическия кораб на пришълците. „Не мога да се сетя колко голямо беше извънземното, дали имаше ръце и крака. Само си спомням, че имаше голяма конусовидна глава и много големи и красиви очи”, разказва Джери. Той описва очите на извънземното като големи черни огледала.

Космическото същество също му обяснило, докато го транспортирало до Северния полюс, че е избрало именно него, защото той не се е страхувал като останалите. „Извънземното ми каза, че те са с четири милиона години по-напред от нас, и че ни наблюдават от едно хилядолетие”, сподели още отвлеченият от пришълците дърводелец. За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
0
Мари Хуана (преди 8 години)
Рейтинг: 10314 | Одобрение: 4759
Оооооо, я стига, мен редовно ме отвличат като изпия 2-3 ракии.....Не си ти когато не си пил! Ухилен
5
0
МоРсКи (преди 8 години)
Рейтинг: 2980 | Одобрение: 1160
Може и по- рано да е свърши за БГ. След като нашите депутати се надупиха пак и ще приемат бежанците от германия.
VHG

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама