Даваме 70 бона за охрана на депутатите

07.12.2017 / 17:28 4

Над 70 000 лева ще похарчи парламентът за сигурността на депутатите, която се гарантира от проверката на багажа, който внасят служителите и посетителите на Народното събрание, предаде БГНЕС. През металните рамки минават всички, които влизат в двете сгради на парламента. Чантите им също минават на проверка с рентген. Изключение от това правило са само за депутатите, за които проверките не са задължителни. За обслужване на системата парламентът ще наеме фирма.

На сайта на Народното събрание е обявена обществена поръчка за извънгаранционно сервизно обслужване и ремонт за 8 рентгенови системи и осем металдетекторни рамки, предназначени за контрол на ръчен багаж, разположени в двете сгради на Народното събрание Стойността на поръчката е 69 000 лв. без ДДС, а договорът с фирмата, която ще спечели поръчката, ще е за 12 месеца. Задължително два пъти годишно рентгенови системи и металдетекторни рамки ще бъдат проверявани, а при повреда тя трябва да бъде отстранена до 24 часа.   
/BulNews

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
5
kris (преди 10 месеца)
Рейтинг: 137650 | Одобрение: 51955
Депутат се оплакал от застрашаваща живота му заплаха от пенсионер , който му подвикнал : "и ти пожелавам да живееш с мойта пенсия"......!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
5
1
tzokov (преди 10 месеца)
Рейтинг: 1853 | Одобрение: 683
Ба даваме,вземат ни ги тези 70 бона и изобщо не ни питат.
5
1
ksh (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Пазят се от "народната любов"!
5
1
дядо Слави (преди 10 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Винаги, когато чета за "благинките", от които се ползуват нашите "обгърнати от всенародната любов" дИпутати и дИпутатки, почвам да си мечтая да си купя на изплащане един "Калашник" с повечко патрони, че да платя еднократно не ми стига пенсийката!!!!!
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама