Дебелт пред война! Ето го Иван, въоръжил се с нож и пистолет срещу протестиращите

10.12.2014 / 16:11 16

Циганин от махалата в село Дебелт показа пред журналисти, че е въоръжен с нож и пистолет, които висяха на кръста му, докато над 50 български младежи протестираха в покрайнините. Ромът се представи като Иван Димитров и се вживя в ролята на парламентьор, докато кордон жандармерия пазеше района. Той слезе от махалата, където по калните улици бяха наизлязли хора и зад гърба на полицаите застана пред журналистите да каже, че нямало напрежение и хората били спокойни, пише "Флагман". 

Служител на Охранителна полиция му каза да се връща обратно и да каже на останалите роми да се прибират по къщите си, за да не предизвикват реакциите на младежите, които от другата страна на полицейския кордон скандариха "Българи юнаци" и "Еничари!".

Докато си тръгваше обратно обаче към колибите ромът Иван рязко се обърна и дръпна нагоре жълтата жилетка, с която беше облечен и под която ясно се видяха пистолет и нож в калъфи. Усетил, че е направил грешка, той бързо смъкна дрехата си надолу и отказа повече да покаже оръжието.

Час по-късно организаторът на мирния протест, който се състоя час преди това на площада в селото - Николай Димитров, заяви, че ще поиска проверка на наличните боеприпаси в ромската махала в Дебелт. 

Следете 24 часа в денонощието най-ексклузивните новини от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
bosh (преди 7 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Този пък с трите точки, кой го интересува кой е?
5
1
Kr1s0 (преди 7 години)
Рейтинг: 789 | Одобрение: 349
Заколете ги гнусните мангусти!
Преинсталиране на Windows. Компютърни услуги.
17
3
krasko (преди 7 години)
Рейтинг: 8288 | Одобрение: 2778
абе ,мотористке ....ти да не си била в америка ,че да говориш за хвръкнали глави......но при показване на оръжие на публично място ,полицаи и охранители стрелят на месо.....само в тексас е разрешено да се носи оръжие на ачик , но това е свързано с историята на сащ......а мангала щяха да дупчат и докато пада на земята .....но това е в америка.......в българия "нашата" полиция ги пази и въпросът е ......по чия заповед ? да се намери виновника ,да се разжалва и по делото да се произнесе народния съд : смърт на предателите..

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама