Delta planet mall достигна последна фаза в строителството си

17.02.2019 / 08:18 0

Reserved, Mohito, Cropp, House и Sinsay са водещи във fashion микса на мола, който отваря врати на 28-и март.

За пръв път световни марки като Polo Ralph Lauren, Marc O’Polo, Superdry, Yamamay и Desigual стъпват в търговски център в морската столица.

 

Delta Planet Mall обяви, че е достигнал заключителния етап на своето строителство и се подготвя за откриване на 28-и март тази година. Молът е с разгъната застроена площ от 110 000 кв. м, 40 000 кв. м са търговските площи.

Разположен е на четири търговски етажа, два от които - партерни, следващи естествената денивелация на терена. Delta Planet Mall има и три подземни нива - с 1300 места за паркиране и множество първокласни удобства.

„В момента завършваме работата по последните корекции, наложени от изискванията на наемателите и се готвим за голямото начало. Държим да започнем работа напълно подготвени за високата цел, която сме си поставили – да въведем във Варна един напълно нов стил на шопинг и забавление”, каза Алекс Линчев, Asset Manager в Delta Real Estate България и Mall Manager в Delta Planet Варна.

От 28-и март 2019 г. новите модни марки вече няма да са на разстояние самолетен билет от Варна, а близо до жителите и гостите на морската столица, тъй като ще се разположат с най-новите си концепции под покрива на най-големия новооткриващ се мол - Delta Planet, на ъгъла на бул. „Сливница” и бул. „Република”.

Шопинг зоната на модерния търговско-развлекателен център ще събере над 120 магазина на световно известни марки. Сред тях ще бъдат много нови участници на пазара във Варна.

В навечерието на голямото откриване вече е категорично ясно, че Delta Planet Mall е избраният нов адрес от CCC, Mango, Sport Depot, пица Domino’s.

LPP Group обяви, че ще събере под един покрив всички брандове от портфолиото: Reserved, Cropp, House, Mohito и Sinsay. Магазините ще заемат над 4000 кв. м. и така LPP ще бъде най-големият моден търговец в мола. Cropp, House и Sinsay са представени за пръв път във Варна.

Световни марки като Polo Ralph Lauren, Marc O’Polo, Superdry, Yamamay и Desigual също стъпват ексклузивно в търговски център в морската столица.

Delta Planet Mall е изцяло подчинен на новата концепция за търговия на дребно – балансирана комбинация между микс от мода, развлечения и отдих. Той ще предостави на варненци и гостите на града около 4000 кв.м развлечения, част от които са най-голямото кино Cinema City извън София - с 12 киносалона, единствената 4DX зала във Варна, както и най-големият магазин за играчки Comsed в града.

Безплатна атракция Galaxy център с площ от над 500 кв. м ще предложи възстановка на космически планети, превърнати в паркове за забавления за деца и тийнейджъри. Друг иновативен проект е най-високата интериорна конструкция за забавление в търговски център в България интерактивно и отново напълно безплатно Вълшебно дърво с пързалка от последното ниво на Delta Planet Mall до партера.

Едни от емблемите на съвременния стил на живот – Starbucks и Costa ще отворят единствените си обекти във варненски мол. На повече от 650 кв.м книжарница Сиела ще представи за първи път във Варна новата си концепция с интегрирана кафе-сладкарница Неделя.

*реклама

 

 

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама