Ден на благодарност към „Интерком Груп“ в педиатрията на МБАЛ „Св. Анна“ - Варна (снимки)

12.09.2018 / 13:06 1

Какво по-благородно от това да подариш собствените си подаръци на тези, които имат далеч по-голяма нужда? Точно такъв жест направиха от „Интерком Груп“ към клиниката по педиатрия към МБАЛ „Св. Анна“ - Варна.

Чрез фондация „Усмивката“ компанията дари получените подаръци за 20-годишнината си и така обнови мястото, където деца с тежки заболявания се лекуват.

Ремонтът обхваща стаи, коридори, сервизни помещения, като освен това е изградена изцяло нова стая. „Интерком Груп“ и фондация „Усмивката“ подаряват за нуждите на педиатрията в болница „Св. Анна“ и климатик, хладилници, а също и нови чаршафи с весели детски мотиви.

„Днес е ден на благодарността ни за това дарение, което е на стойност 20 хил. лева, а може би и повече. Ние можем да лекуваме децата, но не можем сами да осигурим това, което в една болница най-често не достига – уют и удобства. С жеста на „Интерком Груп“ те помагат на болните деца престоя им в нашата клиника да бъде поне малко по-лек“, това каза при тържеството по повод приключилия ремонт началника на клиниката доц. д-р Боряна Върбанова.

Ръководителите на „Интерком груп“ показаха, че са доволни и развълнувани от резултата на своето дарение. Управителят инж. Павлин Николов огледа подробно стаите, в които атмосферата определено е по-добра от преди ремонта. Изпълнителният директор на МБАЛ „Св. Анна“ д-р Красимир Петров също се включи в събитието, което предизвика искрени усмивки на радост от добре свършената работа.

Клиниката по педиатрия разполага с 20 легла, в нея се лекуват деца с възраст от 1 месец до 18 години с различни заболявания. Приоритетни медицински дейности в нея са обща педиатрия, детска ревматология, детска пневмологияи фтизиатрия, детска кардиология, алергология.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама