Деница Сачева: 230 хиляди души са безработни в момента, готвим се за победа на изборите

12.02.2021 / 21:20 5

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър БНТ

Готвим се да имаме добри резултати на изборите и да получим мандат за управление, рано е да коментираме с кой ще управляваме. Но в момента мислим само как да овладеем кризата, за изборите не мислим, тъй като те са след два месеца. Що се отнася до това, каква ще е нагласата ни за изборите, ние се готвим за победа на тези избори, готови сме да приемем решението на народа, такова каквото е и съответно да управляваме. Именно затова, както виждате и по-голяма част от мерките, които са планирани и за които говорим, са далеч след хоризонта на изборите. 

Това каза Деница Сачева в "Панорама" по БНТ.

За безработицата в момента, точно 230 хиляди души са безработни и около 233 хиляди души са тези, които пък си намериха работа по време на кризата. Със сигурност има хора, които не са се регистрирали в бюрата по труда и са безработни. Прогнозата на Европейската комисия за икономическото възстановяване е доста положителна, както за 2021 година, така и за 2022-ра, каза още социалният министър.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
на светло (преди 2 месеца)
Рейтинг: 5209 | Одобрение: 909
за тебе винаге муце...........
за сега - добре!
3
0
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
ас......половин милион по 50 лева и порция кебапчета -така се купуват избори....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
ас (преди 2 месеца)
Рейтинг: 61254 | Одобрение: 16044
с 50 лева не се копуват избори.
4
0
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Един човек влиза в супер high-tech бар, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита: - Колко е Вашето IQ?. Човекът отговаря: - 150. Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н. Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ, той казва 80. Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр. Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. Роботът го пита: - Колко е Вашето IQ?. А човекът отговаря: - Мисля, че е около 20. Тогава роботът му сервира една голяма Карнобатска и го пита: - Е, ся к'во? Пак ше гласуваме за ГЕРБ, а?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
8
LM (преди 2 месеца)
Рейтинг: 7327 | Одобрение: -5903
На доста хора ще им дойде разсъдъка, че в момента ГЕРБ са най достойните да управляват страната. Пънещете се боклуци за нищо не стават. Само оръфана измет, плюеща и лаеща по всичко що е ГЕРБ. Пълно е с отрепки, които мечтаят да излезем от ЕС, да пращат хора на бесилото, в трудови лагери, да сме независими, и да затънем като С. Корея. Не се поддавайте на тея гьотферени. Ще съсипят държавата за нула време. До скоро, не бях сигурен за кой ще гласувам, но като ги гледам какви се пънат за властта, предпочитам да дам гласа си за ГЕРБ. Предпочитам познатото, пред непознатото зло.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама