Деница Сачева: 230 хиляди души са безработни в момента, готвим се за победа на изборите

12.02.2021 / 21:20 5

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър БНТ

Готвим се да имаме добри резултати на изборите и да получим мандат за управление, рано е да коментираме с кой ще управляваме. Но в момента мислим само как да овладеем кризата, за изборите не мислим, тъй като те са след два месеца. Що се отнася до това, каква ще е нагласата ни за изборите, ние се готвим за победа на тези избори, готови сме да приемем решението на народа, такова каквото е и съответно да управляваме. Именно затова, както виждате и по-голяма част от мерките, които са планирани и за които говорим, са далеч след хоризонта на изборите. 

Това каза Деница Сачева в "Панорама" по БНТ.

За безработицата в момента, точно 230 хиляди души са безработни и около 233 хиляди души са тези, които пък си намериха работа по време на кризата. Със сигурност има хора, които не са се регистрирали в бюрата по труда и са безработни. Прогнозата на Европейската комисия за икономическото възстановяване е доста положителна, както за 2021 година, така и за 2022-ра, каза още социалният министър.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
на светло (преди 8 месеца)
Рейтинг: 5209 | Одобрение: 909
за тебе винаге муце...........
за сега - добре!
3
0
kris (преди 8 месеца)
Рейтинг: 217541 | Одобрение: 19221
ас......половин милион по 50 лева и порция кебапчета -така се купуват избори....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
2
0
ас (преди 8 месеца)
Рейтинг: 77247 | Одобрение: 17272
с 50 лева не се копуват избори.
4
0
kris (преди 8 месеца)
Рейтинг: 217541 | Одобрение: 19221
Един човек влиза в супер high-tech бар, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита: - Колко е Вашето IQ?. Човекът отговаря: - 150. Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н. Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота. Когато роботът го пита за неговото IQ, той казва 80. Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр. Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново. Роботът го пита: - Колко е Вашето IQ?. А човекът отговаря: - Мисля, че е около 20. Тогава роботът му сервира една голяма Карнобатска и го пита: - Е, ся к'во? Пак ше гласуваме за ГЕРБ, а?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама