Dental Clinic "Estetica": Усмивката за МИЛИОНИ е вече достъпна за всеки

19.04.2018 / 15:53 0

През последните години стремежът към постигане на перфектната усмивка утвърди естетиката като основна част от стоматологията. За това ние от Дентална Клиника Естетика не само ще Ви напомним колко е важно да се усмихвате, но и ще Ви предложим реални решения и индивидуален подход, които да Ви помогнат да разкриете Вашата собствена, уникална и красива усмивка. Тази, която ще Ви позволи да изразите себе си и да се наслаждавате на големите и малки удоволствия без болка, дискомфорт или притеснение.


Дентална клиника Естетика отвори врати през 2015 г., за да предложи на своите пациенти най-висок стандарт и качество на услугите в областта на естетичната стоматология, протетика, ендодонтия, детска дентална медицина, имплантология и орална хирургия. При нас ще намерите адекватно решение за всички проблеми, свързани с оралното здраве, както и индивидуален подход за най-добри резултати. Съчетана с иновативните методи и утвърдени техники, тази комбинация Ви гарантира безупречни и дълготрайни решения на всички проблеми, свързани със здравето на устната кухина.

От самото раждане до юношеска възраст, детските зъби и венци изискват специални грижи. В Дентална Клиника Естетика отделяме особено внимание на ранното идентифициране на потенциални проблеми и прилагане на превантивни мерки, за да предотвратим евентуални усложнения и избегнем по-сериозно лечение на зъбите в по-късен етап. Насърчавайки детето да посещава редовно детски лекар по дентална медицина за профилактични прегледи, ще възпитате у него отговорност и положително отношение, така че когато има проблем по-късно ще знае, че може да разчита на своя приятел – зъболекаря от детството. Заповядайте в Dental Clinic Estetica!

Едни от най-често срещаните симптоми като спонтанна остра болка, продължителна чувствителност от топло и/или студено, дискомфорт при докосване и дъвчене, за съжалeние са едни и от най-неглижираните. В продължение на години, кореновото лечение се считаше за болезнено и биваше отлагано. 

Но не и днес, защото ние от Dental Clinic Estetica предлагаме на нашите пациенти качествено и прецизно ендодонтско лечение. Чрез което запазваме максимално естествените зъби, предотвратявайки възпалението да достигне до нервите в центъра на зъба и облекчавайки силния дискомфорт.

Оборудването е с най-съвременна техника, използвана в денталната медицина, подпомага осигуряването на първокачествена дентална помощ. За Вашия комфорт, ние Ви предлагаме уютен и модерен интериор. В нашата практика ние не правим компромис с качеството на услугата, затова използваме само иновативни и ефективни методи, както и материали от последно поколение за безболезнено решение на проблемите в устната кухина.

При нас ще получите отговор на всички въпроси, свързани с денталното здраве. Доверете се на младия енергичен екип, който поставя Вас, Вашето здраве и комфорт на първо място. Нашият екип Ви предлага нужния професионализъм, коректност и внимание към детайла, за да си възвърнете спокойствието и увереността от здравите зъби и красива усмивка.

Свържете се с Нас

Не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, когато имате нужда от съвет или консултация.

Телефон: 0889 929 441

Спешни случаи: 0889 744 955

E-mail: info@esteticabg.com

Адрес: ул. „Опълченска“ 10, 9002, Варна

Отзивчивите рецепционисти на Дентална Клиника Естетика ще отговорят на всички Ваши запитвания и ще Ви запишат удобен час, в който да можете да посетите клиниката.

Нашите стоматолози ще Ви насочат към най-подходящия за Вашия случай специалист в клиниката. Можете да се свържете с нас и като ни изпратите имейл на info@esteticabg.com Ние ще се свържем с Вас при първа възможност, за да обсъдим Вашия случай и да Ви предложим адекватен отговор според конкретната ситуация.


 


 

 

 

 

 

 

 

*реклама

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама