php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Депутат: Изискването да си социален работник е да имаш средно образование

19.07.2015 / 09:17 4

В момента единственото изискване за назначаването на един социален работник е наличието на средно образоване. Това заяви пред Нова тв депутатката от Патриотичния фронт д-р Султанка Петрова.

 "Кажете ми, как тези хора ще работят с крехка психика като тази на децата. За мен социалните работници трябва да са близо до хората и да имат индивидуален подход . Трябва да се води обучение с тези хора, които са натоварени да помагат на децата", каза Петрова.

Припомняме, че преди ден тя изпрати отворено писмо до министъра на труда и социалната политика Ивайло Калфин. В него тя поставя четири въпроса относно изпълнение на програмата за деинституционализация в България. Петрова предложи и извършване на проверка по 10 показателя, чрез които да се преценят възможностите за по-ефективно управление на средствата по оперативните програми и европейските фондове.

В тях са включени различните видове средства, с които оперира Агенцията за закрила на детето, текучеството на персонала, както и детската смъртност в центровете за настаняване от семеен тип, пише още 24 часа.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
1
Тъпи мисирки сте (преди 6 години)
Рейтинг: 141 | Одобрение: 11
Какви мислите че изисквания има за да станеш депутат, министър или напр. шеф на агенция в София - "Завършено средно образование"

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik