Депутат от ГЕРБ: Няма политическа цена, има цена на здраве и на животи

27.03.2020 / 08:20 1

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев коментира в студиото на бТВ вчерашната ситуация в парламента и поредните искри, които прехвърчяха между управляващи и опозиция

"Представяте ли си го - България в избори? Това са глупости. Светът е друг. Само нещо потиците не могат да разберат, че светът се промени и че единственото нещо, което могат да направят, е и те да се променят и да работят заедно. Чухте пламенни речи. Фактите: След тези пламенни речи Нинова не гласува вчера. Тя стана, изпя си песничката и си тръгна. Президентът отказа да отвори сметките за дарения. Няма политическа цена, има цена на здраве и на животи", каза още той.

"Няма заглушаване на никаква опозиция, всеки говори сам за себе си. През това нещо можем да минем само, ако сме човеци - да сме заедно и да работим за някакво бъдеще. Премиерът, правителството денонощно са на бачкане и няма рейтинг", добави Манев.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
Кака Слонка (преди 1 седмица)
Рейтинг: 1474 | Одобрение: 209
При Боко няма такова нещо като "няма политическа игра", всичко ще прави и ще спекулира и ще рекетира чрез милиционерите само и само да е на власт
Всеки трети гербаджия е точно толкова тъп, колкото и първите двама!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама