Депутатите приеха окончателно Закона за горивата

12.07.2018 / 11:02 2

Народното събрание прие окончателно новия Закон за административното регулирани на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход.

Според новите разпоредби търговците на едро и дребно, съхраняващите нефт и нефтени продукти, както и дистрибуторите, ще трябва да подадат заявление за регистрация в 3-месечен срок, след като Министерството на икономиката публикува информация за необходимите документи. Законът за горивата ще влезе в сила 6 месеца след обнародването му в „Държавен вестник“, предаде Блиц.1 месец след влизането му в сила министърът на икономиката трябва да издаде наредба за подаването на заявления от търговците.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
0
Yann (преди 7 месеца)
Рейтинг: 26113 | Одобрение: 11533
Златев подкупи всички, за да приемат този лобистки закон. Тиквата си взе дела и каза на ГЕРБ да го приемат. Ама да не си мислите, че е взел някаква сума? Неееее. Взима по няколко стотинки от всеки продаден литър гориво! И очите му се въртят като цифри на бензиноколонка, отчитайки рушвета... Ама в офшорки де.... То за това на Лукойл им се позволява да бъдат официално на загуба от сума ти години....
НЕ на Истанбулската Конвенция! Слабите се стремят към ред. Силните владеят хаоса.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама