Деси Атанасова: Последните парламентарни избори се проведоха от служебно правителство с президент Румен Радев

02.09.2020 / 08:37 1

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър: БТВ

Има напредък в разговорите за събиране на 120 подписа, което ще позволи ГЕРБ да внесе проекта за нова Конституция. Вчерашните разговори показват готовност за сериозен диалог, обсъждаме много от темите, които предложиха ВМРО и НФСБ, каза Десислава Атанасова за БТВ.

Ще се въздържа да говоря с конкретика, тъй като все още не сме финализирали диалога. Днес предстои коалиционните ни партньори да заседават, техният орган, който може да вземе  определени решения, и до края на днешния ден ще има окончателно решение. По-важно е, че разговорите, които ГЕРБ инициира, продължават. И с „Воля”, и с колегите независими народни представители, допълни Атанасова.  

Опозицията, това й е работата, да бъде нападателна, да е конструктивна. Чуваме гласът на несъгласните, на юристите, на адвокатите, затова ще предложим, нов различен вариант за проект на Конституция. Всичко, което изглеждаше притеснително и некоректно, ще бъде поправено, допълни Атанасова.

За нас никога властта не е самоцел, знаете колко пъти сме подавали оставка, досега ГЕРБ е избирана, без тя самата да е участвала в провеждането на изборите. Последните парламентарни избори се проведоха от служебно правителство с президент Румен Радев. ГЕРБ никога не се страхува от избори, каза още Десислава Атанасова.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
kris (преди 3 години)
Рейтинг: 327172 | Одобрение: 50942
И за какво искате, подчертавам ИСКАТЕ, защото на народа не му трябва Конституция написана под ваша диктовка, нито иска да чака.....Вън всички свирчовци и свиркаджийки подкрепяни от ЕС....Вън и после в затвора.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама