Деси Радева предлага психиатрична помощ за лидерите на ПП

31.05.2023 / 10:29 5

снимка Булфото

Деси Радева предлага психиатрична помощ за лидерите на ПП.

В линия си профил тя написа следното: Преди да споделя поста на Irini, ще пусна малка обява: познавам хора, които дават уроци по български език - лексика, граматика, синтаксис и всичко, свързано с него (българския). Познавам и психиатър (г-жо Гълъбова, Вас визирам), който работи с различни разстройства на личността - от халюцинации за евразийски попълзновения до "аз съм избрания". Ако някой има нужда - на лични. Защото, преди всичко, сме човеци и трябва да си помагаме, пише тя, цитирана от днес.бг.

Под снимката на която се виждат Кирил Петков и Асен Василев тя добавя: Снимката е за разкош, а и за да съм в крак с "промененото" време. И сега... обещания пост: "Аз пак се обърках, приятели. Нали преди година ППДБ викаха "Мутри вън", когато се бореха с Борисов и подкрепяха Радев? Защо днес пак викат "Мутри вън", когато се борят с Радев и се опитват да се коалират с Борисов? Кои, за Бога, са мутрите? Или да не търся логика и здрав разум?"

Преди ден отново в личния си профил тя написа следното: "Знаете ли, че в Османската империя за главни ибрикчии са избирали главно еничари?! Сигурно и любов е пламвала."За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
skokos (преди 1 годинa)
Рейтинг: 10221 | Одобрение: 1941
От истината боли.
3
3
Радостин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 138902 | Одобрение: 6152
Десо, вземай си ибрика, ибрикчията и в кочината.
Всеки да си получи заслуженото !
3
3
уйчо (преди 1 годинa)
Рейтинг: 93285 | Одобрение: 1280
Интересно става, моля публикувайте още мисли на генарал Деса!
2
2
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 153862 | Одобрение: 24237
за тях е ксно вече.
4
4
kjk (преди 1 годинa)
Рейтинг: 50513 | Одобрение: 6388
Присмял се хърбел на щърбел и тя същата парапет мисирка! Или тя е ангел небесен който се разхождал из облаците и фатмака я качил на автостоп на хвърчилото, за споделено пътуване до гражданското!!!Ангелче Да питаме баджанака какво ще кажи по въпроса?:alien:

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама