Десислава Атанасова, ГЕРБ се въодушеви след 5 минути четене: "Ние сме малък и завистлив народ, егоисти, бедни и комплексирани, но дисциплината ни е спасявала"

11.03.2020 / 10:43 7

Снимка: Фейсбук

Десислава Атанасова от ГЕРБ е изключително впечатлена от коментар на журналиста Евгени Петров във вевести.ком, в който той заклеймява Румен Радев, обвинявайки го в "третомартенски бабаитлък".

Ето какво написа "тежката артилерия на ГЕРБ", както самата тя се определи преди години.

Атанасова рекламира текста с обещанието, че отнема само "5 минути за четене"

"Ние може да сме малък, но много завистлив народ, може да сме егоисти и псевдопатриоти, може да сме бедни и комплексирани, но има времена, в които на преден план трябва да излязат най-важните и непреходни добродетели на нацията. Тези, с които сме минали 1300 години от историята и още сме тук.

А за случая те са: Дисциплина, самосъзнание, самоконтрол, съдействие, солидарност.

И когато всичко това отмине и се обърнем назад да можем да си кажем: „Да, ние сме нация с добродетели и традиции“.

Ето това можем да спечелим от епидемията с коронавируса. И да ви кажа – хич не е малко."

Време за четене 5 минути.
Страхотен текст на Евгени Петров!

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Голям праз (преди 3 седмици)
Рейтинг: 8085 | Одобрение: 2740
Е, тогава ни остава да коментираме от тук!
0
0
ас (преди 3 седмици)
Рейтинг: 30728 | Одобрение: 10748
еми не съм жена не си падам по мъже и не се продавам. иначе можеше да гледате моята мутра на тази статия Ухилен.
4
2
Голям праз (преди 3 седмици)
Рейтинг: 8085 | Одобрение: 2740
До АС - Ако сте  жена, за да се набуташ като нея в ГЕРБ,  трява да сте всекиотдайна на определен кръг, а ако сте мъж - насочете се към ДПС!!!
5
0
Варна (преди 3 седмици)
Рейтинг: 71747 | Одобрение: 35637
ако Деси беше чела още 5 минути щеше да добави умишлено пропуснатите други характеристики на манталитета ни - корумпирани, службогонци, шуробаджанаци и закрепостени към бащицата. А управляващата пасмина в случая ГЕРБерите са най-точна и представителна извадка на субстрата на нацията ни. 
НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА!
6
0
ас (преди 3 седмици)
Рейтинг: 30728 | Одобрение: 10748
кой ни направи бедни ма патко тъпа???? последните 10-15 години ес изля милярди в България а вие нагло ги огргабихте. после с цялото си нахалтво казва че сме бедни и зависливи. да беден съм да завиждам на безочливите гербери за липсата им на съвест. и ас ако нямах съвест щях да се навутам като нея в герб и сега с новя яхта  нов апартамент в софия къша за гости и вила в барселона. 
5
0
MrBean (преди 3 седмици)
Рейтинг: 27380 | Одобрение: 4425
Тъпа патко за коя дисциплина говориш? За тази дето не можахме да се обединим и да ни погазят отоманите,за тази която спазихме та ни погази съветския ботуш,за тази че ви търпим вас политиците.Знаем че всички политици сте се подсигурили я в Барцелона,я в Гърция, но това не прощава, Истинската причина за бума на Корона в италия е никаквата дисциплина на тия под лека карантина,ходят по баровете,където си поискат и ръсят вируса. Това е научила от телевизиите тая...
7
0
Blue hills (преди 4 седмици)
Рейтинг: 26724 | Одобрение: 12209
Първо фотошопа яко е играл и после по отношение на изказването ти, ние сме всичко друго, но не и дисциплинирани. Къде живееш, како?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама