Десислава Атанасова: Не можем да вярваме на вторите, те арестуваха нашия лидер

23.04.2023 / 19:38 8

Кадър БТВ

„Има 50% шанс да има правителство с първия мандат. Лидерски разговор трябва да роди обща платформа и тогава ако заедно споделим тази отговорност и участваме заедно в това да изтеглим държавата си от това блато, да има и взаимен контрол.“

Това коментира по БТВ Десислава Атанасова от ГЕРБ за възможността да се състави правителство с първия мандат и в отговор на въпрос може ли това да се случи с подкрепа на ПП-ДБ, предаде Факти.
Тя добави, че не могат да имат доверие докрай на вторите заради ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, но искат нормален политически диалог.

„Даже разговорът, за съжаление, не е за това как ще работим заедно в споделена отговорност и взаимен контрол. Естествено е, че между нас не може да има доверие - пак повтарям те арестуваха нашия лидер, опозиционния лидер в онзи момент. Как да имаме доверие, но ние в никакъв случай не казваме или лошо, или по-лошо. Нека да се успокоим да забравим егото си. Хората, които гласуват за нас и за всяка друга партия в българския парламент, са хора, които искат редовно правителство, искат сигурност, стабилност“, каза още Атанасова.
Тя обясни, че се надява октомври да дойде със стабилно правителство и всички да се подготвят спокойно за местните избори.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
3
ПраБългарин (преди 5 месеца)
Рейтинг: 60710 | Одобрение: -28465
Така и не разбирам какъв е смисъла от мисленето в тази посока. Щом няма задължително гласуване как ще знаеш, колко процента от тези които не са гласували са против герб? Така или иначе ГЕРБ имат повече гласове от останалите партии, те са в правото си първи да преговарят за правителство. Ако съм на Бойко ще се ориентирам към ДПС, БСП, ИТН, Възраждане са ми леко радикални и прекалено крайни. Харесвам какво иска да направи Костя, но не е по силите ни в този момент, да излизаш от ЕС и НАТО, освен пари трябват и силни и можещи хора, а това в България сега е дефицитна стока...
0
4
Голям праз (преди 5 месеца)
Рейтинг: 28887 | Одобрение: 4207
Пра, аз не виждам къде съм застъпил тезата, че някоѝ са по-равни от други или са по-предпочитани!!! Написаното от мен е заради факта, че на базата на една десета от избирателите, ГЕРБ са със самочувствие, че са спечелили не с 10%, а с 90%, които не са с тях!!! Тази пуешка надменност е гадна!!! А друг е въпросът, че "народните" представители всъщност са "партийни"!!! Ако още нещо не можеш да осмислиш, не се притеснявай, пиши!!!
0
2
ПраБългарин (преди 5 месеца)
Рейтинг: 60710 | Одобрение: -28465
По логиката на Голям праз, 90% са против ГЕРБ, 91% са против ПП и ДБ, 93% за Възраждане, 94% са против ДПС, 96% са против БСП и 98% са против ИТН... Мисловният процес ви куца вземайте мерки, че скоро ще стане хроничен проблема УхиленУхиленУхилен Бинчо, не знам дали само ас трудно понимае УхиленУхилен като гледам има и други ;) включително и ти :blink:
1
0
cron1 (преди 5 месеца)
Рейтинг: 64460 | Одобрение: -2825
На тиквата мястото му не е в НС, а при бай Ставри! Гняв
Марио Кроненберг
3
0
kjk (преди 5 месеца)
Рейтинг: 24745 | Одобрение: 2085
Деса трудната пак се произнесе,викали и трудната защото трудно отказвала!!!
1
2
MrBean (преди 5 месеца)
Рейтинг: 118395 | Одобрение: -1380
Ас трудно понимаеш,а? Голям праз ти го е изчислил.
3
0
ас (преди 5 месеца)
Рейтинг: 133981 | Одобрение: 21941
интересно герб как им повярваха да подкрепят техния кандидат а сега изведнъж не могат?
4
4
Голям праз (преди 5 месеца)
Рейтинг: 28887 | Одобрение: 4207
Тая патка май не е наясно, че за тяхната коалиция са гласували 10,1 процента на имащите право на глас!!! Значи, почти 90% са против вас!!! Еб.ти пуешкото самочувствие!!! Наглостта е безгранична!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама