Дете от Търговище спечели златен медал по рисуване в Япония

12.08.2017 / 17:09 1

Супер златен медал за рисунка от Япония спечели дете от Търговище. На един от най-големите конкурси 10-годишният Даниел Стойнев пребори конкуренцията на 47 000 творби. Така неговата рисунка „Цирк“ е избрана да илюстрира корицата на луксозния каталог на победителите за тази година, предава БНТ.

Освен престижното златно отличие, малкият творец спечелил и сребърен медал от 47-мото издание на ĸoнĸypca, организиран от японска фондация. Добра композиция, колорит и смесена техника са достойнствата на отличената творба, пише Пик.

С четката и боите Дани се среща от малък. Редом със спортната гимнастика, не пропуска и часа по рисуване. Казва, че особено обича да експериментира с акварел.

Талантът на още три деца от школата беше отличен на международния конкурс в Токио. Златен медал има и 8-годишната Христина, а бронзови други две момичета."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
tzokov (преди 2 години)
Рейтинг: 2295 | Одобрение: 875
ТАКИВА НОВИНИ НИ ПОДНАСЯЙТЕ ПО ЧЕСТО.БЛАГОДАРИМ,ЛОШОТО Е ,ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ/или не искате/  С bum bum НО ТОЛКОВА СА ВИ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ.НИЩО  ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама