Димитър Байрактаров: Репликата "България - част Турция" щеше да е нормална, ако не беше...

12.04.2016 / 08:20 6

"Турският поздрав щеше да е нещо нормално, ако не излизаше от формация, свързана с новоизлюпен лидер, който през 2008 година се опита чрез поправки в закона за просветата да елиминира задължителното изучаване на български език. Същият този лидер в закона за училищно и предучилищно образование се опита да насади етническо и религиозно напрежение още сред децата, въвеждайки поправки, че те трябва да се хранят по религиозни правила."


Журналистът и политик Димитър Байрактаров коментира в "Здравей, България" поздрава на турски представител по време на учредяването на новата партия ДОСТ. 

От трибуната прозвуча репликата: "Това е част от нашата родина", произнесена обаче не от българин. Репликата беше изтълкувана двояко. 

Като повод за сближаване на страните, но и като заплаха за България.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
14
1
corector (преди 3 години)
Рейтинг: 5800 | Одобрение: 2540
Те мълчат щото и представа си нямат какво да правят.Управлението и поведението им могат да се характеризират само с две думи "дълбоко некомпетентни".Това е!
21
0
Karamel (преди 3 години)
Рейтинг: 20705 | Одобрение: 10450
"България - част от Турция" по НИКАКЪВ начин не може да звучи нормално!!! И, докато ние с основание се възмущаваме, тези, които трябва да заемат официална позиция, мълчат като дупета! Някой ден ще прочетем във вестниците, че държавата ни вече я няма! 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама