Директорът на "Ерих Кестнер": Йоан Матев и брат му се самоизключиха през 2013 г. Даже ни дължат пари

24.02.2017 / 12:31 5

"Йоан Матев действително учеше при нас, но през 2013 г. се самоизключи. Той и брат му престанаха да идват и да плащат таксата, даже още дължат пари." Това каза за "24 часа" Прокоп Павлов, директор на основно училище "Ерих Кестнер".

"По архивите, които извади колежката Лидия Василева е видно, че му е издаден документ за преместване в училище "Езиков свят". Но аз бих ви посъветвал да попитате в Югозападния университет с какъв документ и на какво основание е приет."За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Лоша (преди 7 години)
Рейтинг: 3153 | Одобрение: 1003
Така е но от няколко  дни разбрахме че това семейство е било нагло и малко просташки ще се изразя но "въздух под налягане ".Обяснимо е че децата са така  "възпитани " след като са израснали в такава среда  - както се казва под сливата няма да има круша.
КОГАТО НЯМА ДРУГО И ПАДАНЕТО Е ЛЕТЕНЕ
7
1
морският (преди 7 години)
Рейтинг: 37444 | Одобрение: 21759
До ЛОША-напротив,това е част от личностно-семейният "пъзел",който изяснява стъпка по стъпка средата в която е живял и какви "ценности" са изповядали в семейството му.:devil:
1
4
Лоша (преди 7 години)
Рейтинг: 3153 | Одобрение: 1003
На фона на убийството което е извършил е малко тъпо да се захващат журналистите с една фалшива диплома за средно образование
КОГАТО НЯМА ДРУГО И ПАДАНЕТО Е ЛЕТЕНЕ

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама