Днес Макси Пет празнува една година като част от хиляди български семейства

13.10.2021 / 04:50 0

Вече една година магазинът на MAXI PET на бул. Владислав Варненчик 268 e най-популярната дестинация за домашните любимци на Варна и техните стопани. Това е и мястото, преобърнало напълно потребителското изживяване в сегмента, благодарение на най-добрите цени на пазара, обучен персонал и ветеринарна аптека, готова да отговори както на нуждите на широката аудитория от стопани, така и на тези грижещи се за любимец с алергия или специални хранителни нужди. Клиентите възприеха чудесно и политиката на магазина не само да допуска, но и да толерира посещението с домашни любимци, като така между регалите можете да видите множество размахани от доволство опашки и усмивки.
Едни от най-предпочитаните артикули са свързани с асортимента от храна за домашни любимци, валидирайки тенденцията стопаните да избират все по-качествена и разнообразна храна за своите четириноги приятели. Пандемията от своя страна изигра своята роля в ръста на търговията с аксесоари и играчки, тъй като те прекарваха повече време със своите любимци у дома, както и повече време на открито в парковете.
MAXI PET е освежаващо изживяване за нас, собствениците на домашни любимци. Богатата палитра продукти, винаги любезният персонал, който разбира нуждите ни, превръщат магазина в наша предпочитана спирка.“ – сподели Климетина Сотирова, редовен клиент на MAXI PET.
В сезона на обезпаразитяващите продукти и имайки предвид многото зелени пространства и обособени площадки в града, предпочитана за клиентите беше и зоната на ветеринарната аптека на MAXI PET.
Препаратите против паразити бяха особено търсени тази година и то не само за кучетата и котките. Буйната растителност през пролетта, в следствие на много дъждове беше голямо предизвикателство за собствениците на кучета, а освен това забелязваме нарастваща загриженост от всички стопани що се отнася до здравето и хигиената на техните любимци. Те искат да се убедени, че животното е напълно здраво и може спокойно да общува с техните деца.“ – сподели Силвия Петрова, ветеринар в аптеката на MAXI PET във Варна.
Наред с развитието на магазина във Варна, MAXI PET успя през изминалата година да отвори и своя първи магазин в столицата. Магазинът в София се намира на адрес Младост 4. Амбициите на мениджмънта не спират до тук. Очаква се в съвсем близко бъдеще MAXI PET да открият магазини и в други български градове, споделяйки с клиентите своята експертиза, добри практики и високи стандарти в обслужването на домашни любимци и техните стопани.
 
*публикация


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама