Днес варненци залесиха ето това място

14.04.2018 / 13:24 2

Днес в навечерието  на  16 април – Деня на Българската Конституция и професионален празник на юристите и служителите в съдебната администрация,  честването през месец октомври на 140 години на Съдебна власт във Варна и по повод 130 години от приемането на първия закон за адвокатурата се състоя залесителна акция на бул. „3-ти март“ срещу бл. 44, съобщават от институцията.

Организатори на залесителната акция са Окръжен съд – Варна, Адвокатски съвет – Варна, Професионална гимназия по горско стопанство и дървообработване "Николай Хайтов"–  Варна с подкрепата на Община Варна и район „Младост“.

За Варненският окръжен съд, акцията е продължение на усилията ни към отговорно отношение към околната среда. До края на 2017г. чрез участието си в кампанията „Лист по лист“  от сградата на Окръжен съд – Варна са били предадени за рециклиране 33751кг. хартия, което се равнява на спасяването на 574 дървета от изсичане.

В събота планираме да посадим 50 дръвчета червен американски дъб, като теренът ще бъде предварително подготвен за засаждането, съобщиха инициаторите.


 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама