Добрата новина от "Петел": Този човек ми върна вярата в доброто! Бях изгубила надежда, но...

18.05.2017 / 16:29 2

Наша читателка се свърза с нас, за да разкаже какво й се е случило. Историята може да трогне мнозина и най-важното да даде пример на подрастващото поколение как трябва да действат. Ето го и разказа:

"Днешната случка отново ми показа, че добротата не е забравено качество. Бях си загубила личните документи в Благоевград, докато бяхме на почивка и го установих вече във Варна. След като звъннах на хотела там и не ги намериха бях сигурна, че вече няма как да ги открия. Обявих ги за невалидни в МВР и седмица след това ми се обадиха от Мтел, че възрастен човек е отишъл при тях, намерил е личната ми карта. Мъжът е отишъл първо в Теленор и после в Мтел, защото искал по ЕГН да ми открие телефонния номер, за да нямам неприятности с МВР (пишат акт за загубени документи). Човекът толкова се притесняваше документите да не попаднат в грешни ръце, че не остави служителите на Мтел да ми ги пратят с вътрешната си поща до Варна, ами отиде веднага до Еконт да ми ги изпрати. За щастие това се случи преди да си изкарам нови и да платя акта. Дано на този човек да му се върне жеста, и да бъде пример за новото поколение. Ако беше някой друг можеше и да я подмине...", написа тя. 

Определено добри хора съществуват и те връщат надеждата в доброто, въпреки всички трагедии, които се случват ежедневно около нас.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
N (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
:'(   не мога да го преживея ...изтрихте ни коментарите .....
3
0
до N (преди 1 годинa)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
ами сигани-какво искаш...също като Блиц...
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама