Дончев каза докога ще стои правителството

20.07.2020 / 11:35 3

Снимка: Булфото

Дали трябва българското правителство да подаде оставка, и докога ще стои – докато има смисъл, полза и може да свърши нещо полезно, докато не се е скъсала връзката с гражданите. Ако тази връзка се е скъсала, няма нужда да ми викате „Оставка“. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев след края на дебатите по петия вот на недоверие срещу правителството. И допълни: „Рестарт на държавата означава временна сърдечна недостатъчност на българското общество”, пише "Стандарт".

 „Корупцията е хронично заболяване на българската държава. Големият проблем е, че сме се научили да живеем с нея. Научили сме се да сме живи и нея да я има, което е проблем“, коментира Дончев. И заяви: „Българската държава трябва да събере сили и да приключи с това хронично заболяване, каквото и да му коства. Само че корупцията не се бори с думи, хайки и потери. Тя се бори с институции и закони“.

По думите му за борбата с корупцията не ни достига това, че в парламента няма мнозинство, което да има воля и сила да използва именно тези институции и закони по най-добрия начин.

Дончев завърши изказването си, цитирайки Аристотел: „Най-важно не е да спечелиш войната, а да организираш мира”.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Кака Слонка (преди 3 години)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
Томбата Дончев-малииии как ще падне тоя и как ще го подберат после не е истина 
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!
0
0
Ванката (преди 3 години)
Рейтинг: 40311 | Одобрение: 8176
Има още нещо за крадене и за това ще седят! Или трябва да се покрият бакии!
Простите хора лесно се манипулират и управляват!
2
3
Blue hills (преди 3 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Аристотел също е казал: Нещастието сплотява хората. Виж, тъпако, къде са хората - по площадите, като един, и вие сте причината, защото ги направихте нещастни, бедни, зависими, защото искате да се страхуват. Долна сган сте вие! Трябва да ви е срам да се покажете, трябва да сте по затворите, корумпирана банда мошенници. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама