Драма в САЩ! Мъж взе за заложници 11 деца и жена! Разследващите са в пълно недоумение

05.01.2016 / 15:14 2

Кадри fox5atlanta.com

Неизвестен мъж взел за заложници 11 деца и една жена. Драмата се разигра в мотел в щата Джорджия в около 2 часа местно време, съобщават световните медии.

Въпреки заплахите, жената успяляа да подаде сигнал на телефон 911. На място пристигнали командоси, полиция и парамедици. Мъжът обаче отказал да отвори вратата. Според информация на телевизия Fox5, операцията по освобождаването на заложниците се проточила около пет часа. Всичко приключило, когато спецчастите започнали да щурмуват сградата. В този момент мъжът се самонаранил в шията със собствения си нож, уточнява Тв „Звезда”. Въпреки раната, медиците, които чакали в готовност, успели да спасят живота на непознатия. Децата, които са на възраст между 3 месеца и 17 години, както и жената, за щастие, са невредими.

В момента полицията работи по изясняване на обстоятелствата, довели до инцидента. Трябва да се проучи как са се оказали в една стая 11 деца и има ли между тях някаква връзка, тъй като по първоначални данни те не са близки родственици."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
1
Добър (преди 4 години)
Рейтинг: 13347 | Одобрение: 9067
Поредния наркоман

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама