Думите на Фидана Грозева, пенсиониран летец от Варна обиколиха Родината ни: "Когато България се е отделяла от Русия, винаги е стигала дъното. Много предатели се навъдиха"

25.11.2015 / 17:17 12

Тя е един от инструкторите на Варна и основател на Аероклуб – Варна. И то от 18-годишна. Повече от 35 години обучава летци – с моторни и безмоторни самолети за гражданска, селска и военна авиация. Днес е на 86-години и е активен член на клуба на летците и пенсионираните военни във Варна. 

- Вие сте дългогодишен летец и русофил. Страхувате ли се да коментирате ситуацията с руския самолет, който беше свален край Сирия?

- Нашето поколение няма право да се страхува. Ние българите сме допуснали много грешки. Тези, които сега съществуваме, би трябвало да поправяме грешките, а правим още повече грешки...още по-големи - такива, които унищожават България. Но не само ние я унищожаваме, винаги са се стремели някои други да го правят. А сега ни унищожават тотално. Проверявала съм по сектори как става. Разбрах, че България по най-бързия начин трябва да бъде разградена и унищожена. Но вярвам в Космическия разум. А той ни напомня за себе си. С катаклизми. 

- Как оценявате свалянето на самолета?

- Това е огромно престъпление. Това е нарушение на всякакви видове закони, а има световни закони. Самолетът е бил там да бомбардира цистерни с петрол за терористите, бил е там да спасява света от тях.
Това, което стана с руския пилот, косвено засяга и мен. Аз съм инструктор. Това все едно е мой ученик, военен, когото аз съм изпратила да защитава и спасява света. И те го убиха. Вързан. 

- Дали е можел да се измъкне, все пак е катапултирал с колегата си?

- Понеже е катапултирал, е висял под парашута. Вързан човек да застрелят в гръб. Това е престъпление на човечеството. Това е много жестоко.
Ние славяните и целият свят не можем да вярваме на тези, които го убиха. Но зад тях стоят други и тези неща ще излязат след известно време, всичко ще бъде изяснено. 
Всичко е интереси, власт, пари и световно господство. 
Този егоистичен стремеж на западняците да владеят света и всичко да оползотворяват те. Не може да продължава така. Но никой народ не е виновен – само една част от ръководителите на народите.

- Как ще се развият според вас международните отношения и особено тези между Русия и Турция, Русия и България... 

- Не е добро положението. Надявам се, че ще поумнее човечеството, че има умни хора. Бразилия, Китай, Русия, Венецуела, Пакистан, Индия - има държави, където има умни ръководители.

- Как виждате отношенията България – Русия от тук нататък? 

- Когато сме се отделяли от Русия, сме стигали дъното. Сега сме под дъното. 
Абе, много предатели се навъдиха в България. 

- А между Русия и Турция какво би могло да стане?

- Русия и Турция са принудени да се разбират. Световната обстановка принуждава всички да си видят грешките, да си ги поправят. Нещата са в глобален мащаб. Има газопроводи, от които са заинтересовани всички и цялата работа е там.

Разговаря Виолета НиколаеваЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
2
varna (преди 8 години)
Рейтинг: 12264 | Одобрение: 2919
Когато сме се отделяли от Русия, сме стигали дъното. Сега сме под дъното.  Абе, много предатели се навъдиха в България. 
https://www.youtube.com/channel/UCcNbP1ZRiwsNeeSIBij7-bA?view_as=subscriber
65
14
kris (преди 8 години)
Рейтинг: 330178 | Одобрение: 51808
Не вярвам да се разберат.....Турците настъпиха лайното и се размириса по целия свят ! Москва не вярва на сълзи !
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2024 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама