Два златни и един сребърен медал за бойците на „Вокил“

12.02.2018 / 14:21 1

Два златни медала и един сребърен спечелиха бойците на СК „Вокил“ от първия за тази година държавен шампионат на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай. Шампионатът по муай тай и се проведе в столицата на бойните спортове  Варна.

Домакин бе местният СК „ТИМ“ съвместно с „Вокил“. Над 80 състезатели премериха сили в най-тежкия спорт в стойка. Повече от 13 клуба в цялата страна участваха със своите титуляри за призовите места.

Спортен клуб Вокил взе участие с 3-ма състезатели както следва:

1. Али Юзеир – мъже клас А до 71кг.

2. Борис Стоянов – ЮМВ до 71кг.

3. Румина Георгиева – жени до 57кг. (поради липса на съпернички в 54кг.)

Безспорен победител в своята категория бе Али, който спечели и приза за най-техничен състезател. Али Юзеир вече има огромен шанс да бъде част от националния отбор на България по муай тай и може да вземе участие в Световното първенство, което ще се проведе в началото на месец март тази година.

Другият шампион в своята категория бе дебютантът в този спорт Борис Стоянов, който в два последователни дни спечели своите срещи на полуфинал и финал.

Единствената загуба за клуба на този шампионат бе при жените. Руми не успя да наложи играта си над своята съперничка във финалната среща и загуби по точки, съобщиха от клуба.

Следващото предизвикателство е състезанието по кикбокс в стил лоу кик. То ще се проведе в края на месец март в гр. Шумен.
Али Юзеир вече има огромен шанс да бъде част от националния отбор на България по муай тай и може да вземе участие в Световното първенство, което ще се проведе в началото на месец март тази година.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама