Две коли се блъснаха в улични стълбове във Варна

29.11.2019 / 12:31 3

Вчера около 13:50 часа, в гр. Варна, на бул. «Трети март», водачката на «Опел» М.Б. (60 г.) по време на движение губи контрол се блъска в стълб от уличното осветление. Това предодоха от персцентъра на ОД МВР в града. 

Вследствие на инцидента жената получава фрактура на ребро и контузия на колене, прегледана е и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

По-късно,  около 15:30 часа, на бул. «Трети март», близо до автобусна спирка «Осми декември» водачът на «Фолксваген» М.П. (19 г.) от Варна, по време на движение застига колона от автомобили. Поради причини в процес на изясняване, губи контрол , отклонява се вдясно, където се блъска в изчакващ автомобил, а след това и в стълб от контактната мрежа на тролейбусния транспорт.

Вследствие на инцидента са пострадали двама пътници от автомобила. Единият от тях (19 г.) е настанен за лечение в Реанимацията на «Св. Анна» с фрактура на таз и разкъсно – контузни рани, няма пряка опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство."Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
гарфилд (преди 6 месеца)
Рейтинг: 35158 | Одобрение: 13903
666,лошите стълбове са виновни.Кой ги е курдисал там?Усмивка
3
1
666 (преди 6 месеца)
Рейтинг: 16529 | Одобрение: 5274
Дейба тъпаците нещастни...не се научиха да карат

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама