Двойникът на Петър Берон от десетолевката живее в Пловдив

21.02.2015 / 12:49 5

Много преди да се появи сегашната десетолевка, Пантелей Карапандов е изглеждал така както и сега, с буреносни вежди и респектиращ мустак, пише plovdiv24.bg Но когато монетния двор пуска копюра, хората намират изумителна прилика между Петър Берон от нея и Панчо Карапандов. Започват да се шегуват, че е позирал за банкнотата."Бате Панчо", както го наричат, е завърши ВИНС "Д. Благоев" във Варна през 1976 г. 
Децата също са във финансите. Само жената бяга по тъча - с мантата на медицински лаборант.

Работил е в Либия 5 и половина години - но не в българска фирма, а като инвеститорски контрол в Общината на Бенгази. Пряк шеф му е бил Владимир Грашнов. Контролирал е строежа на затвора в либийската столица, където по-късно бяха затворени българските медицински сестри. В момента работи като счетоводител в частна фирма в Пловдив.

На 64 години е, слуша старите групи от Дийп Пърпъл до Пинк Флойд и смята, че няма по-важно нещо от семейството и щастието на децата. 

 

кoлаж:  Николай Илчевски


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
5
Gogata (преди 7 години)
Рейтинг: 5208 | Одобрение: 598
Металяга на 64 години
УМНОКРЕСЛИВИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ВЛАСТТА! КОЙТО ИМА УМ В ГЛАВАТА СИ ЩЕ СЕ ОБЕДИНИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛИБЕРАЛНИ БЕСОВЕ. НЕ МОЖЕМ ДА ОСТАВИМ ШЕПА ЛИГЛЬОВЦИ ДА СИ ИГРАЯТ НА ДЪРЖАВА, ДОКАТО ДРУСАТ И РАЗИГРАВАТ КОНЯ НА АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО. ПРАЙДОВЦИ НА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНАТА ПУСТОТА.
1
0
anonim (преди 7 години)
Рейтинг: 912 | Одобрение: 207
Да е жив и здрав и дълго време да изглежда като Петър Берон!
9
0
Losh (преди 7 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Дайте му няколко десетолевки на този респектиращ мустак бря . . .

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама