Джипове пак налазиха плаж, сега в "Паша дере" до Варна (видео)

09.07.2019 / 09:28 4

След като снимка на джип, затънал на плажа "Перла", разтърси мрежата, нов фотос на oчевидка показа паркирани автомобили на плажа „Паша дере” до Варна. Кадърът е заснет на 30 юни. 

„Почти всяка неделя сме там и всеки път е така. Не съм подавала сигнали, защото, според мен, в Община Варна работят достатъчно служители, които посещават този плаж, така че са наясно със ситуацията”, каза Изабела Агопян в ефира на Нова тв.

По думите й плажът е добре поддържан, тъй като се почиства от туристически дружества и доброволни организации.

Областният управител на Варна Стоян Пасев призова да се подават сигнали за нарушения и до Общината. „Няма как да знаем за всички случаи, защото ивицата е доста дълга, а само на територията на община Варна е около 30 км”, каза той.

Пасев обяви, че има подаден сигнал от снощи до Общината и днес ще има проверка на място. Той обяви, че има и втори сигнал за разположени палатки на пясъка отново на същия плаж.  

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
khm (преди 6 дни)
Рейтинг: 42751 | Одобрение: 16086
Зачислете там един трактор, с един тракторист на заплата, да седи с работно време от 8,00 до 18,00 часа. Все ще има нужда от него.
12
0
Голям праз (преди 1 седмица)
Рейтинг: 2910 | Одобрение: 1230
Не искам да бъда лош пророк, но докато не се приеме закон за конфискацията на МПС върху плажа и дюните, промяна няма да настъпи!
12
0
гарфилд (преди 1 седмица)
Рейтинг: 15511 | Одобрение: 7126
И кой,ще глобят сега?
33
1
Blue hills (преди 1 седмица)
Рейтинг: 21270 | Одобрение: 10450
Пасев, не имитирай дейност. На Паша дере и на Кара дере това е обичайна гледка от години. Ти, ако сега си разбрал, си варненец колкото и кметчето.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама