ЕК: Потресени сме от убийството на българския граничен полицай

08.11.2022 / 15:06 7

Снимка Булфото

Потресени сме и сме натъжени от вчерашния инцидент на българо-турската граница, заяви днес говорител на Европейската комисия на пресконференция в отговор на въпроси, свързани с убийството на български граничен полицай край Елхово, предаде БТА.

Мислим за жертвите и ранените. Разбрахме, че се води разследване. ЕК и Европол са във връзка с българските власти, за да окажат пълна подкрепа на българското разследване, добави говорителят.
 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Серж (преди 4 месеца)
Рейтинг: 88500 | Одобрение: 14715
А коя е Лена???:woot:
7
1
makeo (преди 4 месеца)
Рейтинг: 33603 | Одобрение: 12913
4000 лв. на месец получавам. 😎 Питай онуй курве Лена, ако не ми вярваш. 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
0
5
MrVain (преди 4 месеца)
Рейтинг: 1383 | Одобрение: -202
Безработният Макео, с неясен етнически произход, отново пише глупости за да заработи 5 лева. Какво да прави - за 5 лева ще пише руски опорки и пропаганда. Пак ЕС ни е виновен, дъжда ни е виновен, снега ни е виновен. Само не и Ганьо.
6
3
makeo (преди 4 месеца)
Рейтинг: 33603 | Одобрение: 12913
Българският граничен полицай е мъртъв именно по вина на либералната гняс от Европейската комисия. А най-голяма вина има гнусната, мръсна пачавра Урсула фон дер Лайен. Мъртъв е, заради налаганите от тях директиви, заради мулти-култи политиката която от години прокарват за да освинят Европа, заради измислената им пропагандирана солидарност и толерантност, заради налаганите от тях закони над националните законодателства, заради налаганата от тях псевдо демокрация, заради налаганите от тях псевдо ценности. Кога някоя от онези овчи путки, които пратихме в ЕП за депутати, ще застане там на трибуната и зададе два въпроса пред 500 млн. европейски граждани-аудитория: 1. Смятате ли за демократично, че народите на държавите членки на ЕС, НИКОГА не са имали възможност да се изкажат в референдум по проблема за превръщането на страните в мултиетнически и мултикултурни държави? Нима е недемократично да се допитваш до собствените си граждани? 2. Демократично ли е НИКОГА да не се попитат гражданите дали искат да посрещнат у дома си африкански и азиатски бежанци, или от Близкия Изток; нещо повече, дали искат да се превърнат в малцинство в собствената си страна? 😏 Европейски ценности! Западен катун! Дъблинско споразумение! 
❗❗❗ 𝖤𝖡𝖯𝖮𝖠𝖳Л𝖠𝖧𝖳И𝖪 = БЪЛГ𝖠𝖯𝖮𝖬𝖯𝖠𝟥𝖤Ц ❗❗❗
1
2
ас (преди 4 месеца)
Рейтинг: 117162 | Одобрение: 20412
"Мислим за жертвите и ранените" разбирте ли те не мислят за жертвата а мислят за невините бежанци на баба меркел. ек трябва да понесе отговорност за инцидента. не ас поканих милиони радикализирани терористи на територията на ес. не ас промених така законите че да защитават нарушителите и да наказват хора като маладия полицай който просто си вършеше работата. гарантирам ви че ако нещата бяха обратно ек първи щаха да осъдят полиця изпълниявал слъжебния си дълг. няма да им е за първи път. саболезнования за роднините приятелите и колегите на загиналия.
3
3
Радостин (преди 4 месеца)
Рейтинг: 77684 | Одобрение: -216
Що не се потресете от ГЕРБ и корупцията дето вкорени във всяка сфера на живота тук. 
Всеки да си получи заслуженото !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама