ЕС дава пари на НАП за техническа подкрепа

23.03.2021 / 15:15 2

Снимка Pexels

НАП получи подкрепа от ЕС. Европейската комисия одобри 226 проекта на 27 държави членки за финансиране по линия на новосъздадения Инструмент за техническа подкрепа.

Седем от одобрените от ЕК проекти са подадени от страна на България, като четири от тях, на стойност 1,25 млн. евро, са с бенефициент Национална агенция за приходите, съобщиха от НАП.

Проектите на НАП са насочени към оптимизиране на работните процеси, осъвременяване на използваните методи и въвеждане на нови практики, в съответствие с най-високите европейски стандарти, пише в съобщението.


 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
2
айки (преди 2 години)
Рейтинг: 24200 | Одобрение: 7685
     защо им се дават пари....те са некадърници и ще ги ''усвоят'' в друга посока...да им намалят заплатите и ще имат пари....
2
0
Варна (преди 2 години)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
и 100 милиарда да даде ЕС на бездънната каца, наречена България, пак ще бъде безполезно и ще си останем изостанала 16-та република на СССР. Тези пари ще отидат, при който трябва и изнесени по офшорките, а то като няма качествени кадри в държавните институции, които да изграждат системите и компютри от НАСА да докарат пак няма да стане нищо.  тези момчета в ТАД не трябваше да ги арестуват а да ги наградят че показаха колко е изостанала държавата ни
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама