Един от битите студенти на протестите: Проверка доказа, че насилие не е имало. При управляващите грешки няма

13.01.2021 / 21:16 4

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Един от битите на протеста студенти, Евгени Марчев, коментира в предаването "Студио Хъ" по 7/8 тв резултатите от проверката за протестите през есента. Проверката констатира, че насилие не е имало. 

"Няма полицейско насилие, но министърът тогава каза, че има установени 4-ма души в нарушение и те са наказани - това е ключовият момент. Сега излиза, че няма полицейско насилие, а те не могат да си признаят какво точно нарушение е било констатирано.  

НСО отказа да даде записите. При управляващите грешки няма, всичко се замаскира и се продължава напред, те така действат. В нашата държава не се признава, че има грешка. 

Мутрите бият, пребиват, но снимките с момичето и гаврата с него, не знам дали съществува такова нещо някъде по света. Те знаят, че там има камери, те знаят, и са убедени, че възмездие няма да има. Зависи от българския народ какво ще се случва. 

Инерцията не мисля, че е загубена. Младите ще отидат да гласуват, не знам до колко българската опозиция е представила ясна програма кои са хората, които трябва да действат. Хората, които са на власт, са оневинени, а хората в опозиция - разединени. Надявам се българите да намерят своите хора, зад които да застанат и да им вярват. Българският народ е обезверен от стари експерименти, а никой не е оправдал техните очаквания. 

Протестът със сигурност е повлиял на много хора и въпреки обезверението, се надявам хората да отидат да гласуват, дори това да се случи, отново да се борят за това, което искат. В останалите държави е така.

Трябва да се приеме, че да протестираш и изразяваш мнение не е нещо лошо, а хората трябва да бъдат смели. Няма как да очакваме бързи промени, изостанали сме така или иначе и това ни е съдбата, изоставаме от другите европейски държави, трябва да наваксаме, ако искаме да бъдем конкурентни. Всяка държава лобира за близки до нея нужди, не мисля, че ние се борим за нашите", коментира студентът.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
kris (преди 1 ден)
Рейтинг: 177853 | Одобрение: 11053
В Америка ПРА, отношението към полицията е съвсем различно, но в последно време на места се изхендриха с тези черни протести и сценки.....Все пак американската полиция си е полиция и въпреки, че не е толкова многобройна на човек от населението като българската, откликва за минути на всеки сигнал и я виждаш постояно и навсякъде.....Затова откровенно не харесвам българската полиция и не го крия.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
0
ас (преди 1 ден)
Рейтинг: 54674 | Одобрение: 15029
пра в америка сега е по лошо да си полицай от колкото терорист. малко ли полицай съдят за изпълнене на служебния дълг.
0
4
ПраБългарин (преди 1 ден)
Рейтинг: 21548 | Одобрение: -6997
Не бие полицията Крис, как да бие като са насрани, не се знае, кой на кой е човек и сами стават за смях.... в Америка такова ли е отношението към полицията?
2
0
kris (преди 1 ден)
Рейтинг: 177853 | Одобрение: 11053
Бития бит, евания еван......Днешната полиция не бие.....само снощната.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама