Единствените в света патентовани ДИШАЩИ обувки GEOX Ви очакват с до -50 % намаление в МОЛ Варна  

14.05.2018 / 17:26 0

Италианските дишащи обувки GEOX Ви очакват с големи намаления на старaта си колекция и впечатляващи НОВИ модели. Побързайте да зарадвате краката си с изключително удобни и полезни обувки! 

Обувките GEOX са изработени по специална технология от водоустойчиви и дишащи материи.

Първата си революционна стъпка GEOX прави с предизвикателната си идеята за обувки с дупки. Каучуковото ходило е перфорирано и в него е вградена специалната дишаща и водонепромокаема мембрана, която позволява на краката да дишат, като същевременно предпазва от проникване на вода.

Дишащите обувки GEOX благоприятстват естествената терморегулация и създават идеалния микроклимат за краката. По този начин краката остават сухи през целия ден.

Детските обувки GEOX са много популярни сред децата, поради забавните дизайни и светещите елементи. Те гарантират максимален комфорт и правилна подкрепа дори и за най-малките крака.

Супер устойчиви и специално проектирани за деца, тези обувки са идеални да ги придружават по време на игра, което гарантира тяхната защита и удобство. Скъпи родители погрижете се за комфорта на вашите деца, като им подарите чифт от превъзходните дишащи обувки GEOX

NET BREATHING SYSTEM – най-дишащата GEOX технология, която някога е създавана. Net Breathing System предлага превъзходна проветривост дори при високи температури. Специален слой осигурява защита на целия крак, дори в отворените области на ходилото, без да пречи на мембраната да функционира правилно.

Революционната обувка GEOX Xand предлага комфорт, контрол на температурата и необикновено усещане за лекота. Сякаш ходите по лунната повърхност, където няма гравитация.

Amphibiox е съвременна технология, скрита под формата на модерна обувка. Тук непромокаемата мембрана е вложена не само в ходилото, но също и около целия крак, за да остане той сух.

Nebula е еволюция на традиционната концепция за дишащи материи, която гарантира изключителна проветривост.

Nebula диша в три посоки благодарение на комбинирания ефект от Net Breathing System и Inner Breathing System.

Inner Breathing System – това хастар от специална материя във вътрешността на обувката, който създава свободно пространство между крака и обувката.

След като намери решение как обувките с каучуковото ходило да дишат, GEOX разработи и специална линия дрехи, които гарантират максимална проветривост, терморегулация и комфорт.

Подчинявайки се на принципа за конвекцията, топлият влажен въздух, който се създава при изпарението на потта, преминава през специално изработени кухини, разположени под подплатата на дрехата, и отива нагоре откъдето излиза през дишаща лента, намираща се в областта на раменете.

Обувките на GEOX се предлагат вече повече от десетилетие на българския пазар. През годините марката придоби все по-голяма популярност у нас благодарение на иновативнитетехнологии, които разработва за своите продукти, и разбира се, заради неповторимия италиански дизайн, съчетан с комфорт и качество. Най-доброто доказателство за успешната формула на GEOX са многобройните клиенти, които се връщат отново.

Заповядайте и Вие в магазините на GEOX, може да пазарувате и онлайн, чрез сайта ни www.Gshoes.bg

www.Gshoes.bg

info@gshoes.bg 

https://www.facebook.com/GshoesBulgaria/

https://www.instagram.com/gshoes.bg/

Гр. Варна

MОЛ Варна ЕАД магазин Geox ет.1

бул."Владислав Варненчик"186

Тел: 088 8 281 057

От 09:00 до 20:00 

Работното време: 

 10:00 - 21:00  

Гр.Велико Търново 

МОЛ Велико Търново,

ул. Оборище 18

Тел: 088 8 281 057

От 09:00 до 20:00 

Работното време: 

 10:00 - 21:00  

 

 

 

 

 

 

 

*реклама

 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама