Единственият в страната специализиран магазин за бръснарски принадлежности и елитна натурална козметика – Магазин CARESS, Варна, ул."Воден" 5, 052 70 39 71, www.bestshave.eu

17.08.2018 / 10:53 0

MÜHLE SHAVING CULTURE

Изискани принадлежности за бръснене с изключително качество и съвършен дизайн на световноизвестната немска марка MÜHLE. Пълната гама продукти за бръснене – четки, бръсначи, сапуни, балсами, кремове и разнообразни аксесоари може да намерите в специализирания магазин CARESS на ул. "Воден "5, гр. Варна или в онлайн магазина: www.bestshave.eu

Класическото мокро бръснене е ритуал, който препоръчваме всеки мъж да преживее!

Ето как да го направите:

Покриването на лицето с нежна пяна е първата стъпка за бръснене. От какво се нуждаем: от четка за бръснене и сапун за бръснене, или пък крем. Сапунисването е необходимо за омекотяване на брадата. Космите на брадата са всъщност толкова упорити, колкото и медна жица със същата дебелина. Бръснарите са наясно, че тайната на доброто бръснене е в доброто омекотяване на брадата със сапунена пяна. Омекотеният косъм по-лесно се поддава на отстраняване, защото острието на бръснача не го издърпва и така се предотвратява възпалението на кожата. Сапунът също омекотява кожата и отваря порите. Така брадата леко се отпуска и удължава, като позволява рязането на косъма с бръснач да е по-близо до кожата. Самото полагане на сапуна, или крема трябва да е с бавни, кръгообразни движения. Така се стимулира и почиства както кожата, така и брадата – нещо, което обикновената пяна за бръснене или гел не може да постигне.

Следващата стъпка е фактическото бръснене. Може да използвате различни варианти на самобръсначки - с отворен гребен (по- агресивни - за по- гъста и твърда брада), със затворен гребен и с глава на Жилет. Предимствoтo на класическото ножче е, че може да се почиства перфектно след всяко бръснене или по-често да се сменя по хигиенни причини, а цената му е несравнимо по-ниска. С предварително почистване на лицето и използване на нови или стерилизирани ножчета се намалява вероятността от кожни проблеми по лицето.

Последна стъпка е затваряне на порите: Тук използваме комбинация от кърпа, потопена в студена вода и продукти за след бръснене, които отново варират според личния избор и предпочитания. Добре е продуктът за след бръснене да се нанесе с леки масажни движения, за да попие добре, да успокои и затвори отворените пори.

 

Натурална козметика

https://bestshave.eu/index.php?route=product/category&path=114

В този онлайн магазин са представени две от най-престижните европейски марки за специализирана и изцяло натурална грижа за здравето и красотата: MÜHLE и ADRIENNE FELLER

Козметичните продукти, съдържащи само естествени компоненти са белег на модерния и луксозен начин на живот. Динамичните и енергични съвременни хора залагат на грижа за кожата, вдъхновена от старите народни рецепти с изцяло натурални съставки.

Натурална козметика е тази козметика, която не съдържа потенциално вредни химикали, като изкуствени оцветители и парфюм.

Продуктите от серия Organic на MÜHLE са сертифицирани по BDIH (www.bdih.de) като био козметика.

 

Естествените съставки, особено отглежданите в органични стопанства, работят в хармония с нас, като укрепват и повишават лечебните и регенериращите възможности на телата ни по естествен път. Продуктите от серията ORGANIC са разработени от експертите по мокрото бръснене на MÜHLE и са предназначени за мъже с особено чувствителна кожа и за тези, които са избрали естествената, натурална грижа за мъжката кожа.

Козметиката на ADRIENNE FELLER включва уникални, луксозни, натурални продукти за естествена грижа за кожата за мъже и жени.

 

 

Те са съставени от билки и билкови екстракти от Унгария, висококачествени растителни и етерични масла и екстракти от цветя. Тези продукти оказват своето благотворно въздействие върху тялото и душата на човека. Натуралните етерични масла и унгарската термална вода са основните съставки на всички продукти на Adrienne Feller. Унгарската термална вода е изключително богата на минерали като магнезий, натрий, калций, литий, калий и фосфор, които регенерират клетките на кожата и имат anti-aging (против стареене) ефект.


 

 

 

 

* публикация

 

 


 

 

 

 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама