Екшън на плажа във Варна: Бой и неприлични жестове между спасител и плажуващ (видео)

09.08.2018 / 08:30 13

Кадри: Нова тв

Действието се развива на Централния плаж. Андрей отива с двете си деца на плаж в 11 часа на обяд на 6-ти август.

"Позволих на децата да отидат до шамандурата, защото знам, че могат да плуват. Спасителят по едно време стана, разсвири се, почна нервно да ръкомаха, държа се грубо, аз го помолих да се държи по-адекватно с чужди деца. Той започна ожесточен спор, аз извадих телефона да го снимам, защото той ми показваше среден пръст, след което последва ритник от него, аз му ударих един юмрук да се успокои", разказва бащата пред Нова тв.

Пред камерата на Нова спасителят отрече да е ритал плажуващия, въпреки че го има заснето на видео. "За средния пръст не отричам, бях нервен, не беше правилно".

Андрей има изкарано медицинско и ще потърси правата си в съда.

На спасителя са наложени санкции "последно предупреждение за уволнение".

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Венерическо заболяване имам, не ходя на плаж, особено пък в България.   На Дарданелите отбелязвам, най-много 2 пъти годишно.
3
0
Valentina Manolova (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Възмутена съм от репортажа и изопачените факти по този случай! Съвсем не беше така както е описано от бащата.Ето как се стигна до тук: Спасителят няколко пъти свири , след което влезе във водата и изкара двете деца , които бяха до шамандурата с дъска за плуване, а при жълт флаг това е недопустимо. Е, да тонът му беше остър и рязък , но той си вършеше работата, а бащата даже и не разбра, защото беше легнал по корем с гръб към морето. След като бяха извадени от водата бащата на децата започна да крещи на спасителя, че държи тон на децата му и че тонът на спасителя ще им остави травма за цял живот. "Загриженият" баща извади телефон, както напоследък е модерно всичко да се снима и няколкократно се закани с думите "Аз ще те оправя, аз теб!" При което спасителят се ядоса и му ритна телефона, а "загриженият "баща го удари с юмрук и му пукна бузата в знак на благодарност, че извади децата му от водата живи и здрави....
5
0
Mercenary (преди 4 месеца)
Рейтинг: 31775 | Одобрение: 10465
Кавадаря е много прав! Тези сигурно са някои софиянци.
3
1
Кавадар (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Бунак!!!!!! 11 ч. ходи ли се на плаж???, че и с децата....???
8
0
кака (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Всъщност,спасителят е длъжностното лице,което определя до къде могат да влизат деца,в зависимост от обстоятелствата.   На 6.08. имаше силно вълнение и вятър, спасителите цял ден свиреха на малоумници като  този.  Като е толкоз загрижен да плува с децата си.  Шамандурите са далече.  Спасителят е  ПРАВ. Като се удавят децата на  цървула  съдят  спасителя.  
1
1
Mercenary (преди 4 месеца)
Рейтинг: 31775 | Одобрение: 10465
На централния( и въобще градския) плаж, ходят такива като якошибания, дето живеят наоколо. Хубавите плажове са извън града.
10
0
долу БЧК (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Оставете децата да се давят бе, таткото е разрешил!
14
0
gfhdh (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
И двамата са идиоти. "Позволих на децата да отидат до шамандурата, защото знам, че могат да плуват." А този идиот е "баща"!!!
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Някой май пак е избивал комплекси на плажа.
15
1
Driveн (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Поначало, не е трябвао изобщо да ходи на централният плаж. Ако сте от Варна знаете защо. А, ако не приятно плажуване Усмивка
23
1
unit747 (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Докога ще  ни занимавате с идиоти ? Когато е на територията на охраняем плаж е длъжен  да се съобразява с ограниченията  защото спасителя носи отговорност за здравето и живота на хората в зоната. Практиката показва че най- често жертва на морето стават именно хора които могат да плуват или по точно те така си мислят. Жалко че  на плажа е имало само тюлени лежащи на хавлиите които не са застъпили  и подкрепили спасителя на неговото работно място и в правото му . Идиота и семето му да ходят да  плуват на  буните ,  на не охраняемите плажове места колкото щеш.Старите хора казват  с морето шега не бива .
22
0
мама каза (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Всъщност,спасителят е длъжностното лице,което определя до къде могат да влизат деца,в зависимост от обстоятелствата.Макар и с непрофесионално поведение,той е бил прав,а колкото до бащата ,знам страни ,където ще ти отнемат децата ,защото ги поставяш в условия на риск.Това,че си баща не те прави собственик на живота им ,а човек който трябва да се грижи за живота и интересите им.
16
12
пляс пляс (преди 4 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Средния пръст е най малкия проблем. Проблем, е че този държи цигара. Другия проблем е, че като го уволнят няма да има спасител. Всъщност ако знаеш да плуваш не ти и трябва спасител. Ако пък не знаеш не ти трябва пушач да ти мърля въздуха и пясъка. Абе на работно място не се пуши не го ли разбрахте.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама