Екшън във влака Варна - София! Пияни вилняха и трошиха, подлудиха пътници и полицаи

14.10.2019 / 10:02 10

© Varna24.bg
Екшън се разигра в нощния влак Варна - София, споделиха за Varna24.bg пътници, останали шокирани от преживяното.  

Ето и разказът на млад мъж от Варна, пътувал с приятелката си за столицата по време на тормоза, продължил с часове:


"Качихме се от гара Шумен в нощния влак, който тръгва в 22 часа от Варна и пристига в 6 часа сутринта на гара София. Още със сядането в нашето купе, от съседното се чуха разправии на висок глас, последваха викове и закани към пътник. След десетина минути човекът се изнесе. Заплахите обаче не спряха, а започнаха да зачестяват, последваха и ругатни към всеки, който премине в коридора покрай купето на двамата агресивни мъже, на видима възраст около 30 години, които явно се бяха качили от Варна.

Влакът беше препълнен, но никой не смееше да влезе в купето им. След като нямаше кого да тормозят в купето си, въпросните лица започнаха да трошат и да блъскат, започнаха да ходят по коридора на влака и да се чудят с кого да се заядат. Дойдоха полицаите от влака, направиха им забележка и бързо си тръгнаха. Мъжете, които не бяха от ромски произход, но приличаха на някакви пройдохи, не само не спряха, но се амбицираха.

Започнаха да вилнеят, строшиха прозореца на купето. Тогава се обадихме на тел. 112, за да ги информираме, че очевидно дежурните полицаи не могат да се справят с тия олигофрени. След малко униформените се върнаха и седнаха в купето на двамата буйстващи. Това обаче не реши проблема, крясъците и заплахите вече към тях продължиха. Втори път се обадихме на тел 112, защото часове наред вече търпяхме тормоза на тия малоумни индивиди. Нищо не се промени. 

При третото ми обаждане обясних, че ако не се намеси полицията и свали тия двамата от влака, ще последва саморазправа на граждани, защото вече много хора им бяха набрали и бяхме на косъм да ги ошамарим. Но обясних, че не сме в Афганистан, а в нормална държава, където гражданите трябва да разчитат на полицейска защита.

И така на гара Мездра, след 4-часов тормоз за нас, а вероятно много по-дълъг за пътуващите от Варна, на гарата влакът беше посрещнат от десетина полицаи, строени в шпалир, които нахлуха във влака и изведоха двамата самозабравили се мъже. Последваха бурни овации от хора, натрупани по прозорците, които с викове и аплодисменти изпратиха полицаите и двамата задържани.

Потресен съм от преживяното и смятам, че трябва да има филтър при качване във влака, като пияни, дрогирани и въоръжени лица не трябва да се допускат по никакъв повод, като се има предвид че пътуват много беззащитни жени и деца, които са изложени на сериозен риск при подобни обстоятелства", сподели младият варненец за медията ни.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
4
Ман40 (преди 9 месеца)
Рейтинг: 4846 | Одобрение: 1336
Правилно, най-хуманно е, да им се помогне да скочат в движение от влака!
RB
19
1
CAXAPA (преди 9 месеца)
Рейтинг: 2317 | Одобрение: 802
Абе много са ги търпяли даже. Дърпаш ръчната насред полето и ги изхвърляш. По двама юнака на вагонна врата и машиниста да тръгва. Следващият път няма да правят така.
10
2
гарфилд (преди 9 месеца)
Рейтинг: 36169 | Одобрение: 14114
И тимси прав,но на теория.Бръкни в гащите на полицай и гледай,какво ще ти се случи.Усмивка
9
3
гарфилд (преди 9 месеца)
Рейтинг: 36169 | Одобрение: 14114
Много е прав колегата,с двете точки и запетайката.
22
6
Дедо (преди 9 месеца)
Рейтинг: 6856 | Одобрение: 3286
А посраните полицаи от влака ще бъдат ли наградени " за отлично изпълнение на служебните си задължения" !!!
35
4
:) (преди 9 месеца)
Рейтинг: 11218 | Одобрение: 4778
Две тъпи и настрани ченгета, не могат да се спрявят с двама пияни?!! А протестират за заплати! Като им се озъбят двама такива и са се осрали, подвиват опашки и се скатават в някой ъгъл. Иначе - младеж, следващият път като звъниш на 112 и казваш, че ще има саморазправа - тъпите шапкари ще дойдат и ще приберат ТЕБЕ! Защото обиждаш и заплашват горките пияни. Пък е по-лесно да приберат тебе, от колкото две пиянки. ;)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама